«Skopelos Water Sports» για ξεφάντωμα μικρών και μεγάλων !

Eάν έχετε επιλέξει για καλοκαιρινό προορισμό των διακοπών σας τη Σκόπελο, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την επιχείρηση θαλασσίων μέσων αναψυχής «SKOPELOS WATER SPORTS». Ανήκει στον προπονητή θαλασσίου σκι Δημήτρη Μαρτζίκο, που δραστηριοποιείται στο απαράμιλλης ομορφιάς νησί των βορείων Σποράδων, την καταπράσινη Σκόπελο και πιο συγκεκριμένα σε δύο από τις πιο όμορφες και πολυσύχναστες παραλίες του νησιού, τη "Μηλιά" και το "Καστάνι".

Στην μεγαλύτερη σε μήκος παραλία του νησιού, τη "Μηλιά", μπορεί ο επισκέπτης - τουρίστας του νησιού να βρει σ’αυτή την επιχείρησή και να δραστηριοποιηθεί σε μηχανοκίνητα μέσα αναψυχής και πιο συγκεκριμένα jet-ski. Επίσης, είναι εφικτό να γνωρίσει και να διασκεδάσει με όλα τα θαλάσσια παιχνίδια ρυμούλκησης, όπως φουσκωτούς καναπέδες (sofa), sliders (ομαδικά ή ατομικά), φουσκωτές κουλούρες (donats), φουσκωτές μπανάνες, banana-slider, καθώς επίσης και να παρακολουθήσει μαθήματα water-ski ή wakeboard για αρχάριους ή να εξασκηθεί σ' αυτά, εφόσον είναι γνώστης.

Στην πολυσύχναστη και πλέον δημοφιλή παραλία "Καστάνι", παγκοσμίως γνωστή από την αξέχαστη ταινία "Mama mia", ο επισκέπτης – τουρίστας είναι σε θέση να βρει και να περάσει αξέχαστες ώρες στα σμαραγδένια νερά της εν λόγω παραλίας, μόνος ή με την οικογένειά του και την παρέα του, με θαλάσσια ποδήλατα (pedal boats), κανόε-καγιάκ (canoe kayak) μονά και διπλά, σκληρές σανίδες sup ατομικές και ομαδικές (πλέον 4 ατόμων).

«SKOPELOS WATER SPORTS»

Δημήτρης Μαρτζίκος

Σκόπελος

τηλ. για πληροφορίες: 698 230 2200

e-mail: martzy51@gmail.com

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

Κόστος: 

Ώρες λειτουργίας: 

Τρόποι επικοινωνίας: 

Tηλ. για πληροφορίες: 698 230 2200

Διεύθυνση: 

Σκόπελος

Πόλη: 

Πάρκα: