Αquapolis: Ο Υδάτινος Παράδεισος σας Καλωσορίζει!

Διανύουμε τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού και καλό θα ήταν να είναι γεμάτες από χαρά και διασκέδαση! Αν αναζητάτε έναν ιδανικό προορισμό για να περάσετε αξέχαστες στιγμές με την οικογένεια σας, δεν θα χρειαστεί να ψάξετε, γιατί το Aquapolis είναι εδώ για να σας εντυπωσιάσει!

Σε μία ανάσα από το κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα, βρίσκεται το Aquapolis, το πιο σύγχρονο waterpark στην Ελλάδα. Αποτελεί έναν υδάτινο παράδεισο εύκολα προσβάσιμο, όπου μπορείτε να περάσετε ολόκληρη την ημέρα σας, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή.

Η Αquapolis προσφέρει  μια μοναδική εμπειρία, με 18 απίθανες νεροτσουλήθρες και μία μεγάλη πισίνα χαλάρωσης.

Για τους μικρούς μας φίλους, υπάρχει η ζώνη Family Adventure, με χαμηλές νεροτσουλήθρες και υδάτινα παιχνίδια που εξασφαλίζουν άφθονο πλατσούρισμα και ασφάλεια. Οι γονείς, από την άλλη, μπορούν να χαλαρώσουν στην περιοχή του Aqua Café, απολαμβάνοντας τον καφέ τους και νόστιμα εδέσματα.

Για τους περιπετειώδεις, διαθέτουμε την Adrenaline Zone, με τσουλήθρες που θα αναστατώσουν τις αισθήσεις σας!

Απολαύστε την ολοκαίνουργια Super X, μία τσουλήθρα μήκους 130 μέτρων που συνδυάζει την ένταση της Black Hole με τον πειρασμό του Rafting slide. Μην ξεχνάτε να δοκιμάσετε την εμβληματική King Cobra, μια από τις καλύτερες νεροτσουλήθρες παγκοσμίως!


Επίσης, υπάρχει η  «παραλία» μας, μία μεγάλη lounge πισίνα περικυκλωμένη από σεζλόνγκ, για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο, ενώ τα παιδιά σας παίζουν χαρούμενα.



Ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι γεμάτο δροσιά, διασκέδαση και περιπέτεια στο Aquapolis! Το Πάρκο διαθέτει δωρεάν χώρο πάρκινγκ, ενώ μπορείτε να το επισκεφτείτε  εύκολα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αφού υπάρχουν συχνά δρομολόγια από τον σταθμό του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Το Aquapolis είναι ο must προορισμός για όλη την οικογένεια! Ελάτε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εμπειρία, που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη σας για πάντα!

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στην ιστοσελίδα www.aquapolis.gr

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Ώρες λειτουργίας: 

Τρίτη,Τετάρτη,Πέμπτη,Παρασκεύη από 10.00 πμ έως 20.00 μμ - Σάββατο/Κυριακή από 10.00 πμ. έως 20.00 μμ

Τρόποι επικοινωνίας: 

Tel: (+30)210 6025664 , (+30)210 6633250 

Διεύθυνση: 

Θέση Γιαλού, Σπάτα, 19004

Πάρκα: