Διαγωνισμός για ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Η εκδρομή» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Η εκδρομή» !

Έγκυρες ύστερα από έλεγχο θα θεωρούνται οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Κλικ εδώ για να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση:

Ποιος είναι ο αριθμός σελίδων του μυθιστορήματος «Η εκδρομή», που αναγράφεται στις πληροφορίες που βρίσκονται δίπλα από την περιγραφή του βιβλίου;

α) 412 σελίδες ;

ή

β) 472 σελίδες ;

2) Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

3) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  4) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Εάν ο/η νικητής/ια  κατοικεί εντός Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του/της από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ.: 210- 36.18.654).

Εάν ο νικητής/ια κατοικεί εκτός Αθηνών, η αποστολή του δώρου του/της θα γίνει με courier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το αντίτυπο του μυθιστορήματος: «Η εκδρομή»:

Η Άννα και ο Χένρικ δεν μπορούν να πουν όχι στη Μιλένα όταν τους ζητά να φέρει μαζί στην ετήσια εκδρομή τους για πεζοπορία τον καινούργιο της φίλο. Μόνο που από τη στιγμή που τον γνωρίζουν η Άννα δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τη σκέψη ότι από κάπου ξέρει αυτόν τον άντρα...

Η άγρια ομορφιά του Εθνικού Πάρκου της Σουηδίας Σάρεκ όπου θα βρεθούν τα δύο ζευγάρια θα ξυπνήσει ένστικτα, κρυφά πάθη και βαθιά καταχωνιασμένα μυστικά.

Ημερομηνία έκδοσης

22 Φεβρουαρίου 2024

Θεματική Κατηγορία

Crime - Μυστηρίου

Σειρά

Ξένη λογοτεχνία

Είδος

Μυθιστόρημα

Ηλικία

18+

Μεταφραστής

ΝΑΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ISBN

978-618-01-5480-1


 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

ΣΙΔΕΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΑΘΗΝΑ