Lice Clinics : Το πρώτο κέντρο καταπολέμησης της ψείρας στην Ελλάδα για μικρούς και μεγάλους συστήνεται στο pamebolta.gr

Η κλινική  Lice Clinics είναι και στην Ελλάδα, με πέντε χρόνια λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας  λύση στο πρόβλημα της φθειρίασης, που αντιμετωπίζουν χιλιάδες παιδιά και ενήλικες κάθε χρόνο.

Είναι γεγονός, ότι η αντιμετώπιση των ψειρών είναι μια από τις πιο αμήχανες εμπειρίες που βιώνουν οι γονείς, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με προϊόντα της αγοράς, στα οποία είναι ανθεκτικές οι ψείρες, αλλά  και με διαδικασίες που είναι τοξικές για τα παιδικά κεφαλάκια, αλλά  και με αμφίβολα αποτελέσματα.

Η κλινική  Lice Clinics είναι εξειδικευμένη στην οριστική αντιμετώπιση των ψειρών. Την   επιστημονική μέθοδο της Lice Clinics, που εμπιστεύονται παιδίατροι και δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο, είναι απόλυτα φυσική και εγγυάται την αντιμετώπιση 100% των ψειρών και πάνω από 99% των αυγών τους, σε 1 και μόνο συνεδρία.

Η υψηλή αυτή αποτελεσματικότητα, επιτυγχάνεται χάρη στην αξιοποίηση του αντιφθειρικού συστήματος AirAllé®, που αποτελεί παγκόσμια πατέντα του Πανεπιστημίου της Γιούτα και διαθέτει επίσημες πιστοποιήσεις του FDA και του ΕΟΦ.

Να σημειωθεί πως στην Lice Clinics of Greece θα βρείτε αποκλειστικά προϊόντα, πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ, όπως τα παρακάτω:

The Spray

 

The Shampoo

The Mousse

The Conditioner

τα οποία είναι προληπτικά και δρουν με μηχανικό τρόπο, έτσι ώστε να κρατούν τις ψείρες μακριά από τα κεφαλάκια παιδιών ή ενηλίκων.

ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ

LICE CLINICS OF GREECE

Επικοινωνία:

Θεσσαλονίκη

Γλυφάδα

Lice Clinincs of Greece

Θεσσαλονίκη
2316 019 949
EMAIL
thessaloniki@liceclinics.gr

Γλυφάδα
210-89 44 308, 6982 030 194
EMAIL
glyfada@liceclinics.gr

ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ

LICE CLINICS OF GREECE

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Διεύθυνση: 

Θεσσαλονίκη
2316 019 949
EMAIL
thessaloniki@liceclinics.gr

Γλυφάδα
210-89 44 308, 6982 030 194
EMAIL
glyfada@liceclinics.gr