AfroCuban Dance School: Τώρα και για παιδιά!!!

Η AfroCuban Dance School αποτελεί μια νέα πρόταση στο κέντρο της πόλης τόσο για μεγάλους, όσο και για παιδιά. Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 από την Πωλίνα Ρούλα και έκτοτε έχει φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της (Ιουστινιανού 11- έναντι παλαιού δημαρχείου) εκατοντάδες χορευτές!



Από την φετινή σεζόν η σχολή επιθυμεί να δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε παιδιά κάθε ηλικίας, τα οποία φυσικά και αποτελούν το χορευτικό μέλλον της χώρας μας με σκοπό την ευκολότερη κοινωνικοποίησή τους, αλλά και τη δημιουργία ερεθισμάτων για την σωστότερη διαμόρφωση τους.

Για τους παραπάνω σκοπούς η AfroCuban Dance School δημιούργησε 2 τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής με την άρτια καταρτισμένη Δανάη Ντυνέζ για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών. Τί είναι όμως η μουσικοκινητική αγωγή;

«Μιλώντας για Μουσικοκινητική αγωγή αναφερόμαστε στο συνδυασμό της Μουσικής µε την Κίνηση. Πρόκειται για µια ολοκληρωμένη αγωγή που απευθύνεται στο παιδί θεωρώντας αυτό ως ένα σύνολο σωματικό, πνευματικό, ψυχικό.» Επιπροσθέτως «έρχονται σε επαφή µε βασικές αρχές (ρυθμός, μελωδία, τραγούδι, κίνηση, χορός, ουρανογνωσία), µε πολύ ευχάριστο και παιδαγωγικό τρόπο.» Η μουσικοκινητική αγωγή «Επιστρατεύει το σώμα (µε την κίνηση και µε την όξυνση των αισθήσεων αισθήσεων), το πνεύμα (μεταδίδοντας γνώσεις που αφορούν τη μουσική, το λόγο, το χώρο, το χρόνο) και την ψυχή (φέροντας το παιδί σε επαφή µ ε αισθητικές μορφές).»

Για τους μικρούς φίλους της σχολής (ηλικίας 6-12) που θα ήθελαν να ξεφύγουν από τα τετριμμένα η AfroCuban Dance School δημιούργησε το τμήμα Salsa Kids! Η Salsa είναι ένας παραδοσιακός κουβανέζικος χορός ο οποίος ανήκει στην κατηγορία Social Dances. Μέσα από τα συγκεκριμένα τμήματα το παιδί θα κοινωνικοποιηθεί, θα γνωρίσει μια νέα κουλτούρα με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο, μέσα από τον χορό και την ιδιαίτερα ευχάριστη μουσική της Salsa Cubana.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της σχολής στα παρακάτω τηλέφωνα: 2315 530 461 & 6948 003 214 είτε στη σελίδα του Facebook: AfroCuban Dance School.

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Κόστος: 

Ώρες λειτουργίας: 

Τρόποι επικοινωνίας: 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της σχολής στα παρακάτω τηλέφωνα: 2315 530 461 & 6948 003 214 είτε στη σελίδα του Facebook: AfroCuban Dance School.

Διεύθυνση: 

Ιουστινιανού 11- έναντι παλαιού δημαρχείου, Θεσσσαλονίκη

Πόλη: 

Ετικέτες: