Θα καταφέρεις να βρεις το χαμένο καρότο του Πίτερ Ράμπιτ στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο;

Τι πιο συναρπαστικό και διασκεδαστικό...από ένα θησαυροκυνηγητό με πρωταγωνιστές τους μικρούς φίλους του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου;


Στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, βρήκαμε την ευκαιρία να οργανώσουμε ένα μοναδικό Κυνήγι Θησαυρού με αφορμή τον σκανταλιάρη και τολμηρό λαγό Πίτερ Ραμπιτ!

Ποιος είναι όμως στα αλήθεια ο Πίτερ Ράμπιτ; 

Ο Πίτερ είναι πρωταγωνιστής της νέας ταινίας που κυκλοφορεί από τις 29 Μαρτίου στους κινηματογράφους από την Feelgood Entertainment. Η ταινία είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων με τις περιπέτειες του Πίτερ Ράμπιττης Μπέατριξ Πότερ.  Η διαμάχη του Πίτερ με τον κύριο McGregor γίνεται χειρότερη από ποτέ, καθώς κι οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσάς τους. Και φυσικά, ενός λαγού μύρια έπονται!  

Σας περιμένουμε την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 14:00 με σημείο συνάντησης το Εκπαιδευτικό μας Κέντρο  για να ξεκινήσουμε το θησαυροκυνηγητό!

Μοιράζουμε γρίφους, παίρνουμε χάρτες ανά χείρας, και ξεκινάμε την εξερεύνηση για την αναζήτηση του καλά  κρυμμένου θησαυρού! 

Φορέστε λοιπόν, την πιο σκανταλιάρικη διάθεσή σας και ελάτε να δηλώσετε συμμετοχή την ίδια ημέρα στο Πάρκο από το πρωί έως και τη 13:00.

Οι πρώτες 30 συμμετοχές που θα σχηματίσουν και τις δύο ομάδες που θα λάβουν μέρος στο συναρπαστικό παιχνίδι, θα ανακοινωθούν από την είσοδο και το ZooCafe!

Ένας ακόμα λόγος να βρεθείτε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και να χαρίσετε όμορφες στιγμές στους 'μικρούς' αγαπημένους σας. 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Διεύθυνση: 

Θέση Γιαλού, Σπάτα 19004

Tel: 210 6634725 , 210 6634724
Fax: 210 6634726

Δείτε το Αττικό Πάρκο στο χάρτη

Πόλη: 

Κόστος: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/03/2018 - 14:00