ΠΕΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΣ...ΤΟ CHAGALL

O μεγάλος Ρώσος ζωγράφος Marc Chagall είχε πει κάποτε ότι «Η ζωγραφική κάνει τα όνειρα αληθινά» συμπληρώνοντας ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα, με το να τα εκφράσουμε, να τα ζωγραφίσουμε ή να τους δώσουμε κάποια μορφή μέσα από το τραγούδι, τον χορό, την κίνηση…
Ο ίδιος έδωσε μορφή στα όνειρα του μέσα από τους πίνακες του. Ζωγράφισε ιπτάμενους ανθρώπους πάνω από στέγες, ζώα και αντικείμενα που αιωρούνται ο ένας μαζί με τον άλλο. Άνθρωποι ελεύθεροι που γλιστρούν πάνω από σκεπές, ποτάμια και πόλεις.

Ένα βιωματικό εργαστήρι ξεκινά, συνδυάζοντας τις δυο μεγάλες αγάπες των μαθητών του Μαγικού Αερόστατου: τη Ζωγραφική και τις Μαγικές Αιώρες – την τέχνη των χρωμάτων και των σωμάτων.
Σ’ αυτό το δίωρο εργαστήρι τα παιδιά θα πετάξουν ψηλά, θα βουτήξουν στις Μαγικές Αιώρες, θα γυρίσουν ανάποδα, θα ακροβατήσουν, θα ισορροπήσουν και στη συνέχεια θα πάρουν χρώματα από τις αιώρες, τη φαντασία και τις παλέτες, ώστε να ζωγραφίσουν τον εαυτό τους και τα όνειρα τους πάνω σε έναν καμβά!
Είστε έτοιμοι για ένα ακόμα ταξίδι στον κόσμο του αέρα και των τεχνών;

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τ:23130 25119
info@magiko-aerostato.gr
www,amagiko-aerostato.gr

Διεύθυνση: 

Διαλέττη 8,κέντρο Θεσσαλονίκης

Πόλη: 

Κόστος: 

12 ευρώ / παιδί Πραγματοποιείται έκπτωση 10% στα αδέρφια

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

28/05/2016 - από τις 18:00 έως τις 20:00