Διαγωνισμός με δύο σετ περιποίησης νυχιών(μανικιούρ- πεντικιούρ)από το κέντρο αισθητικής Bellezza Laser n Beauty Hall !

Tο pamebolta.gr  σε συνεργασία με το κέντρο αισθητικής Bellezza Laser n Beauty Hall δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από μία περιποίηση νυχιών (μανικιούρ-πεντικιούρ, απλά).

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα :

1)Να κάνετε Like στη σελίδα του κέντρου αισθητικής Bellezza Laser n Beauty Hall στο facebook:

https://www.facebook.com/p/BELLEZZA-Laser-n-Beauty-Hall-100063529152522/

2) Να κάνετε  στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικήτριες θα πρέπει με το που θα δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) το τηλ. επικοινωνίας τους, για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για το δώρο τους.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού :

Δύο τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από μία περιποίηση νυχιών (μανικιούρ-πεντικιούρ, απλά), από το κέντρο αισθητικής Bellezza Laser n Beauty Hall.

Λίγα λόγια για το κέντρο αισθητικής Bellezza Laser n Beauty Hall :

Το Bellezza Laser n Beauty Hall είναι ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για να φιλοξενήσει την ομορφιά και την αισθητική. Βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμαριάς με εύκολη πρόσβαση για όλους τους πελάτες.

Συνδυάζει την αποτρίχωση με μηχάνημα laser της αμερικάνικης εταιρίας CANDELA, την αισθητική προσώπου και σώματος, το μασάζ και την περιποίηση άκρων.

Τα άτομα που επισκέπτονται το Bellezza Laser n Beauty Hall ανακαλύπτουν την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση, καθώς και τον επαγγελματισμό από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του.

Ο εξοπλισμός και τα μηχανήματα του χώρου είναι τελευταίας τεχνολογίας ώστε να αποδίδουν στους πελάτες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σας περιμένουμε στον χώρο μας, για να σας παρέχουμε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες με τον πιο οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Bellezza Laser n Beauty Hall

Κέντρο αισθητικής

Πόντου 81, Καλαμαριά ,

Θεσσαλονίκη

τηλ.231 044 9272

bellezza.gr

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. ΖΕΡΒΑ ΛΕΥΚΟΘΕΑ 
  2. Γεωργιάδου Σμαράγδα