Νικητές για τα δώρα απο την καινούργια ταινία "Μπομπ Σφουγγαράκης: Έξω Απ' Τα Νερά Του"

Tο pamebolta.gr σε συνεργασία με την UIP Greece προσφέρει 20 δωράκια από την καινούργια ταινία "Μπομπ Σφουγγαράκης: Έξω Απ' Τα Νερά Του"  που θα προβληθεί στους κινηματογράφους από τις 19 Φεβρουαρίου 2015 και σε 3D. Οι νικητές είναι:

Οι νικητές θα πρέπει να στείλουν e-mail με τα στοιχεία τους στο Info@pamebolta.gr για να τους σταλούν ταχυδρομικά τα δώρα με χρέωση του pamebolta.gr

Οι νικητές ειναι ;

10 phone holders

  1. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ    ΙΩΑΝΝΑ  
  2. ΗΛΙΑΚΗΣ     ΜΑΝΩΛΗΣ   
  3. ΜΑΝΔΑΡΑΚΑ    ΚΑΤΕΡΙΝΑ  
  4. Ράικε    Μαρία   
  5. ΣΩΡΑ    ΣΤΕΛΛΑ  
  6. ΜΠΑΛΙΤΗ    ΜΑΡΙΑ
  7. ΑΡΓΥΡΗΣ    ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ  
  8. παπαδοπούλου    αντιγόνη-κατερίνα  
  9. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ    ΚΑΤΕΡΙΝΑ  
  10. ΠΑΥΛΙΔΟΥ    ΑΝΤΩΝΙΑ 

Μπόμπ Σφουγκαράκης

5 bath plugs

  1. lemouzis    dimitris 
  2. ΑΓΓΕΛΗ    ΑΝΝΑ  
  3. Βελισσαρίου    Γεώργιος  
  4. ΠΑΛΑΙΓΕΩΡΓΙΟΥ    ΕΛΕΝΗ  
  5. ΚΟΛΟΒΟΥ    ΓΙΩΤΑ   

Μπόμ Σφουγκαράκης

 

5 σφουγγαράκια

  1. ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑ    ΓΕΩΡΓΙΑ  
  2. ΤΣΑΒΛΙΔΟΥ    ΑΝΑΤΟΛΗ  
  3. ΔΑΥΙΔΟΥ    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  
  4. Μαργαριτόπουλος    Γιάννης  
  5. markopoulos    ioannis  

Μπομπ σφουγκαράκης

Λίγα λόγια για την ταινία

Μια σπαρταριστή περιπέτεια, και σε 3D, που είναι τόσο έξαλλη κι αστεία όσο ο τίτλος της, καθώς, για πρώτη φορά, ο Μπομπ Σφουγγαράκης ο Τετραγωνοπαντελονής, το πιο διάσημο θαλάσσιο ασπόνδυλο, βγαίνει στη στεριά για την πιο υπερ-ηρωική του περιπέτεια.

Η ζωή στο Βυθό του Μπικίνι δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη για τον αιώνια αισιόδοξο Μπομπ Σφουγγαράκη και τους φίλους του: τον πιστό αστερία Πάτρικ, τον σαρδόνιο Καλαμάρη, την επιστήμονα σκίουρο Σάντι και τον οστρακόδερμο καπιταλιστή κύριο Καβούρη.

Όταν, όμως, κλέβουν τη σούπερ μυστική συνταγή της Καβουροπάτη, οι αιώνιοι αντίπαλοι, ο αθώος και αφελής Μπομπ Σφουγγαράκης και ο κυνικός Πλαγκτόν, πρέπει να συνεργαστούν σε ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο και να τιθασεύσουν τις εσωτερικές τους υπερδυνάμεις ώστε να πολεμήσουν τον σατανικό πειρατή Μπεργκερογένη (Αντόνιο Μπαντέρας) με τα ίδια του τα σχέδια για τις νόστιμες λιχουδιές

.

Ας γνωρίσουμε τους υπερήρωες.

  • Ο Μπομπ Σφουγγαράκης είναι ο Φουσκωτός — Ένα παιδαριώδες, μόνιμα ουτοπικά χαρούμενο, εκκεντρικό θαλάσσιο σφουγγάρι που ζει μέσα σε ανανά στο θαλάσσιο βυθό του Μπικίνι. Είναι ένας ικανότατος μάγειρας που εργάζεται στον Τραγανό Κάβουρα. Όσο αξιαγάπητος κι αν είναι, δεν μπορείς να αγνοήσεις πως δεν ξέρει και πολλά… με αποτέλεσμα να σπάει τα νεύρα όλων όσοι είναι γύρω του (ιδίως του Καλαμάρη).

  • Ο Πάτρικ ο Αστερίας είναι ο κύριος Σούπερ-Υπέροχος — Ζει κάτω από ένα βράχο στο Βυθό του Μπικίνι. Δεν είναι και ο πιο έξυπνος  αστερίας του ωκεανού. Οι αγαπημένες του δραστηριότητες περιλαμβάνουν ύπνο, κυνήγι τσούχτρας, χουζούρι, σαπουνόφουσκες, ροχαλητό και να τρώει πολλά παγωτά. Συνήθως δεν δουλεύει και πολύ. Είναι ο καλύτερος και ο πιο πιστός φίλος του Μπoμπ.

  • Ο Καλαμάρης Πλοκάμιας είναι Φαλτσίνος — Για κατοικία του έχει ένα άγαλμα από το Νησί του Πάσχα και δουλεύει ως ταμίας στον Τραγανό Κάβουρα, μια δουλειά που σιχαίνεται. Ο Μπομπ Σφουγγαράκης τον θεωρεί φίλο του, αγνοώντας το ότι ο Καλαμάρης εκνευρίζεται αφάνταστα μαζί του και δεν τον συμπαθεί. Είναι πολύ έξυπνος, αλλά ταυτόχρονα εγωιστής, συμφεροντολόγος και οξύθυμος. Έχει πάνω από 500 προσωπικά του πορτρέτα, ενώ υπερεκτιμά τα μηδαμινά του ταλέντα.

  • Ο κύριος Καβούρης είναι ο κύριος Δαγκάνας — Είναι ένας μεσήλικας, τσιγκούνης και εκμεταλλευτής κάβουρας, αλλά ταυτόχρονα έξυπνος και πανούργος. Για σπίτι του έχει μια άγκυρα, ενώ είναι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Τραγανός Κάβουρας», όπου δουλεύουν ο Μπομπ και ο Καλαμάρης. Ο αιώνιος εχθρός του είναι ο Πλαγκτόν, ο οποίος διατηρεί ανταγωνιστικό εστιατόριο και φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε πελατεία τον Καβούρη με ύπουλους τρόπους.

  • Η Σάντι Φουντούκη είναι η Τρωκτικίνα. Είναι μια ισορροπημένη, έξυπνη και δραστήρια σκιουρίνα. Ήρθε από το Τέξας στον Βυθό του Μπικίνι και ασχολείται με την επιστήμη και τις μελέτες. Κατοικεί σε ένα γυάλινο θόλο προστατευμένο από το νερό, αφού είναι ζώο της ξηράς. Είναι πολύ έξυπνη και φιλική, αλλά και ο πιο βίαιος χαρακτήρας της σειράς, κάτι που δικαιολογείται από την τεξανή καταγωγή της. Της αρέσει το καράτε.

  • Ο Σέλντον Πλαγκτόν είναι ο Πλαγκ-τόνος. — Είναι ένα αρσενικό πλαγκτόν που λειτουργεί το εστιατόριο «Φιλικός Κουβάς» ανταγωνιστικά στον «Τραγανό Κάβουρα». Σκοπός της ζωής του είναι να έχει μεγαλύτερη πελατεία από τον Καβούρη, που είναι παιδικός του φίλος, αλλά πλέον ανταγωνιστής του, όμως δεν το κατάφερε ποτέ. Έτσι, αυτό που σκέφτηκε είναι να κλέψει τη συνταγή της Καβουροπάτη του Καβούρη.
     

Η ταινία είναι βασισμένη στην πλέον επιτυχημένη σειρά της Nickelodeon "Μπομπ Σφουγγαράκης" των Στίβεν Χίλενμπεργκ και σενάριο των Χίλενμπεργκ και Πολ Τιμπίτ (ιστορία) και Τζόναθαν Έιμπελ και Γκλεν Μπέργκερ, και μετράει δεκαετίες επιτυχιών ως διεθνές φαινόμενο. Τώρα, για πρώτη φορά οι ήρωές μας είναι και τρισδιάστατοι!

Οι υπερήρωες στους οποίος μεταμορφώνονται οι ήρωές μας σε αυτήν την ταινία έχουν ιδιότητες ανάλογες των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους. Έτσι, ακόμα και στη νέα τους διάσταση, ο Μπομπ πάλι λατρεύει να σπάει φυσαλίδες, ο Πάτρικ να καταναλώνει άπειρες ποσότητες παγωτού κι ο Καλαμάρης να «παίζει» κλαρίνο.

Η προσθήκη του Μπεργκερογένη Αντόνιο Μπαντέρας (που επελέγη καθώς θυμίζει σε πολλά τον Μπάστερ Κίτον) ανέβασε κι άλλο τον πήχη του γέλιου αυτής της περιπέτειας που είναι για μικρούς και μεγάλους.

Περισσότερα..

Χορηγός επικοινωνίας του διαγωνισμού http://diagonismos.gr

Που: