Εγκαίνια του Christmas Star με τον Μαρκο Σεφερλή

Mε μια εντυπωσιακή και γεμάτη εκπλήξεις και χριστουγεννιάτικη ζεστασιά τελετή, θα μπει στη ζωή μας το Christmas Star, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου.



Το πιο γιορτινό και παιχνιδιάρικο χριστουγεννιάτικο πάρκο, βάζει τα γιορτινά του και υποδέχεται τον Μάρκο Σεφερλή και την ομάδα της εκπομπής «Mega με μία», που αναλαμβάνουν να ανάψουν τα χιλιάδες φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Helexpo στο Μαρούσι.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και η ομάδα του «Mega με μία»,   θα δώσουν το σύνθημα για να ξεκινήσει η πιο ανεπανάληπτη χριστουγεννιάτικη εμπειρία, σε τρία επίπεδα και έκταση 8.500 τ.μ. γεμάτα παιχνίδια και γιορτινές δραστηριότητες.

Το Christmas Star φιλοξενεί το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό bazaar της πόλης, φιλοξενώντας δεκάδες ιδρύματα της Πρόνοιας για να ενημερώσουν για το έργο τους, να παρουσιάσουν στα bazaar τις δημιουργίες των παιδιών και να δώσουν τη δυνατότητα σε όλους εμάς να συνδράμουμε οικονομικά με την αγορά των προϊόντων τους.

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, στις 5.00 το απόγευμα, το Χριστουγεννιάτικο αστέρι θα λάμψει στις καρδιές μας και στο Christmas Star, σε μια γιορτή με πολύ παιχνίδι, εκπλήξεις και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, στην Helexpo στο Μαρούσι.
 
Το Christmas Star, ένας τόπος με αιώνια Χριστούγεννα, σας περιμένει από τις 12 Δεκεμβρίου 2014!
Επισκεφθείτε το καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, έως τις 4 Ιανουαρίου 2015.


Που:Helexpo Palace: Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι
Περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες λειτουργίες και τις τιμές εισιτηρίων στα 210 6196948, | www.christmas-star.gr
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
https://www.facebook.com/ChristmasStar.gr και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα των Ξωτικών!

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/12/2014 - 17:00