«Μια... Μπετοβενιάδα» στο Μέγαρο

Τα μέλη της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων προτείνουν «Μια... Μπετοβενιάδα»: γνωριμία με τον Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, έναν από τους μεγαλύτερους συνθέτες της ιστορίας, μέσα από γνωστά έργα του και οπτικοακουστικό υλικό με πληροφορίες για τη ζωή και την προσωπικότητά του.

Μπετόβεν, ο «ρομαντικός των Κλασικών»! Γνωριμία με τη ζωή, το έργο και την προσωπικότητα του κορυφαίου αυτού συνθέτη, που μας οδήγησε από την Κλασική στη Ρομαντική εποχή, μέσα από γνωστά έργα του, παιγμένα από αυτή την εξαιρετική Ορχήστρα Νέων. Συμμετέχουν νεαροί σολίστες, και όπως πάντα θα υπάρχει πλούσιο οπτοακουστικό υλικό.

Τις εκδηλώσεις - που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Σειράς Κυριακή Πρωί στο Μέγαρο - επιμελείται και παρουσιάζει η έμπειρη μουσικολόγος Έφη Αβέρωφ-Μιχαηλίδου.

Τα Κυριακάτικα πρωινά για όλη την οικογένεια είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα του Μεγάρου Μουσικής. Στόχος τους είναι να εισάγουν με τρόπο διαδραστικό και ευχάριστο τα παιδιά και τους νέους στον μαγικό κόσμο της μουσικής. Απευθύνονται σε παιδιά από 8 ετών που έρχονται στο Μέγαρο με τους γονείς, τους φίλους, συμμαθητές ή δασκάλους των σχολείων και Ωδείων τους.

Που: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη) στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης Τηλ:210. 72 82 333

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Τιμές εισιτηρίων: € 8,00 (για φοιτητές, παιδιά και νέους έως 18, και για ένα συνοδό παιδιών έως 15 ετών)

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/11/2010 - 11:30