Τι ωραίος που είναι ο Κόσμος

Το έργο έχει σταματήσει να παίζεται!!!

Παραστάσεις :1 Οκτωβρίου 2011, Για παιδιά ηλικίας 2,5-5,5 ετών:
«Μια φορά κι έναν καιρό, ο μικρός Χάρης που ζούσε σε μια μεγάλη πόλη, πήγε με τους γονείς και το σκύλο του μια βόλτα στο χωριό! Όμως ξαφνικά το μικρό σκυλάκι χάθηκε, κυνηγώντας μια πεταλούδα και ο Χάρης, παρόλα τα εμπόδια που του δημιουργούσε ο Φόβος του, αποφασίσει να το βρει! 

Θα περάσει πολλές περιπέτειες, θα γνωρίσει καινούριους φίλους, και το σημαντικότερο- θα νικήσει το Φόβο του και θα ανακαλύψει την ευτυχία και τη χαρά της ζωής!»

Μια παράσταση με ηθοποιούς και κούκλες βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ζαχαρία Σακκή, ενός πολυγραφότατου ηλικιωμένου συγγραφέα , τα παραμύθια του οποίου πρωτοεκδόθηκαν στην Ιταλία, διαβάστηκαν ύστερα σε ελληνικά σχολεία και τώρα ανεβαίνουν και στην ελληνική σκηνή!

Κείμενο: Ζαχαρίας Σακκής
Σκηνοθεσία:
Ιρίνα Μπόικο
Σκηνικά:
Θοδωρής Κανάκης
Κατασκευή κούκλας:
Ιρίνα Μπόικο
Μουσική:
Γιώργος Στεφανακίδης
Παίζουν:
Πέπυ Μοσχοβάκου, Γιώργος Αβραμίδης

Διάρκεια: 60 λεπτά

Κάθε μεσημέρι Σαββάτου, η παράσταση «Τι Ωραίος που είναι ο Κόσμος!» θα ολοκληρώνεται με θεατρικό παιχνίδι και εικαστικές κατασκευές και η είσοδος θα είναι ελεύθερη με κατά βούληση εισφορά. Η Τέχνη ενάντια στην οικονομική κρίση!

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5

Κόστος: 

Είσοδος: ελεύθερη με κατά βούληση εισφορά.

Ώρες λειτουργίας: 

Κάθε Σάββατο ώρα: 12.00

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ.210-3252998

Διεύθυνση: 

POCKET THEATRE @ ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ (Οδός Ασωμάτων 6-δίπλα στό ΗΣΑΠ Θησείου ή 300 μέτρα από το μετρό του Συντάγματος )

Πόλη: