Ο Άγιος Βασίλης έχει μπελάδες!

Το βιβλιοπωλείο Βιβλιο…ιδέες (Στρατηγού Σαράφη 67, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά) και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν σε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με πολλές αναποδιές βασισμένη στο βιβλίο Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ,

το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 12.30 το μεσημέρι.

Τα δέντρα έχουν στολιστεί, οι κάλτσες έχουν μπει στη θέση τους και όλοι περιμένουν με αγωνία τα Χριστούγεννα! Όμως, στο χωριό του Αϊ- Βασίλη η μία δυσκολία διαδέχεται την άλλη! Η λίστα με τα δώρα εξαφανίστηκε, το χαρτί περιτυλίγματος τελειώνει και οι τάρανδοι πείσμωσαν και δεν θέλουν να πετάξουν! Θα προλάβει τελικά ο Άγιος Βασίλης να ξεπεράσει τα εμπόδια ή μήπως θα χαθεί για πάντα η χριστουγεννιάτικη μαγεία;
Σας περιμένουμε για να μεταμορφωθούμε σε ευρηματικά ξωτικά και να βοηθήσουμε τον Άγιο Βασίλη να μοιράσει σε όλους την αγάπη του και φέτος!

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-6 ετών.
Απαραίτητη η τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής στο 2315 317733.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Είσοδος ελεύθερη!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ”
Η μεγάλη νύχτα έφτασε! Ο Άγιος Βασίλης είναι πανέτοιμος να μοιράσει τα δώρα. Γιατί όμως οι τάρανδοί του αρνούνται να πετάξουν; Γιατί γκρεμίζει καμινάδες με το έλκηθρό του και τσακίζει φράχτες στο πέρασμά του; Μήπως ξέχασε πώς να κάνει τη δουλειά του ή μήπως χάθηκε η χριστουγεννιάτικη μαγεία;… Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Άγιος Βασίλης έχει φέτος πολλούς μπελάδες.

Η Όλγα Σταματοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1986. Σπούδασε Θέατρο, Βρεφονηπιοκομία και Ειδική Αγωγή. Εργάζεται ως Παιδαγωγός από το 2006 μέχρι σήμερα σε σχολεία, εργαστήρια και ιδρύματα. Η ανάγκη της να μαθαίνει, να δημιουργεί και να εργάζεται με όχημα την τέχνη την ώθησε να ασχοληθεί με την υποκριτική, τη μουσική, τη συγγραφή, το θεατρικό παιχνίδι, τη φωτογραφία, το χορό, το σχέδιο και τις κατασκευές. Στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να μαγειρεύει και να ταξιδεύει κυριολεκτικά ή μεταφορικά με τα παιδιά, τα δικά της ή των τμημάτων που διδάσκει.

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

Διεύθυνση: 

Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟ...ΙΔΕΕΣ
Στρατηγού Σαράφη 67, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη!

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

17/12/2016 - 12:30