4ο παιδικό φεστιβάλ αρχάνες «Ό, τι αγαπάς, δεν το πετάς.»

Το 4ο παιδικό φεστιβάλ του δήμου Αρχανών Αστερουσίων είναι πια γεγονός. Στις 3-4 Οκτωβρίου 2015 θα λάβει χώρα για τέταρτη συνεχή χρονιά στις Αρχάνες η μεγάλη παιδική γιορτή που αποτελεί πλέον θεσμό για τον τόπο μας.

Στην προσπάθεια μας ένα παιδικό φεστιβάλ να μην είναι μόνο γιορτή αλλά να έχει και παιδαγωγικό χαρακτήρα ξεκινούμε μια σειρά θεματικών ενοτήτων.

Φέτος θα αφιερώσουμε το φεστιβάλ στα ΖΩΑ.Ο τίτλος του θα είναι:

«Ό,τι αγαπάς, δεν το πετάς.»

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων πατώντας εδώ 

Που: Κεντρική Πλατεία - Παλαιό Αγορά - Πρώην Οίστρος

Μπορείτε να λάβετε ενεργά μέρος μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου μας (Δημοτικά Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί Σταθμοί) και όσοι σύλλογοι και επαγγελματίες επιθυμείτε.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε με διαδραστικά παιχνίδια σχετικά με το θέμα του φεστιβάλ και πάντα κατόπιν συνεννόησης, θα επιλέξετε να τα παρουσιάσετε ανάμεσα στην κεντρική πλατεία Αρχανών, στον Εσταυρωμένο ή στο χώρο της παλιάς αγοράς.

Αν επιθυμείτε να παρουσιάσετε- προβάλλετε την επαγγελματική σας δουλειά, ανεξάρτητα από το θέμα της γιορτής, θα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε στο χώρο του "Οίστρος" για μισή ώρα περίπου .

Παρακαλούμε επιλέξτε χώρο , μέρα και φυσικά τον τίτλο της παρουσίας σας. Η ώρα θα καθοριστεί από το σύνολο των συμμετοχών .
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 28/09/2015.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κυρία Γενειατάκη Χαρά, αντιπρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων στο mail: chara_geniataki@yahoo.com
Ελπίζουμε και φέτος σε μια άριστη συνεργασία.

 

 

 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

03/10/2015 - από τις 16:00 έως τις 20:00
04/10/2015 - από τις 16:00 έως τις 20:00