Διαγωνισμός για ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Το ειδώλιο» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Το ειδώλιο» !

Έγκυρες ύστερα από έλεγχο θα θεωρούνται οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)κλικ εδώ για να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση:

Ποια είναι η ημερομηνία έκδοσης του μυθιστορήματος «Tο ειδώλιο», που αναγράφεται στις πληροφορίες που βρίσκεται δίπλα από την περιγραφή του βιβλίου;

α) 7/12/2022 ;

ή

β) 7/12/2023 ;

2) Like στη σελίδα

των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

3) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  4) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Εάν ο/η νικητής/ια  κατοικεί εντός Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του/της από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ.: 210- 36.18.654).

Εάν ο νικητής/ια κατοικεί εκτός Αθηνών, η αποστολή του δώρου του/της θα γίνει με courier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το αντίτυπο του μυθιστορήματος: «Το ειδώλιο»:

Όταν η Χέλενα κληρονομεί το διαμέρισμα των παππούδων της στην Αθήνα, κυριεύεται από τις αναμνήσεις των καλοκαιριών που είχε περάσει μαζί τους στα παιδικά της χρόνια κατά, την περίοδο της χούντας. Ο σκληρός και απόμακρος παππούς της ήταν στρατηγός στο δικτατορικό καθεστώς και, καθώς η Χέλενα ξεσκαρτάρει τα σκονισμένα δωμάτια, ανακαλύπτει πλήθος πολύτιμων αντικειμένων και αρχαιοτήτων. Πώς κατάφερε ο παππούς της να συγκεντρώσει έναν τέτοιο θησαυρό; Και ποιο ήταν το ανθρώπινο τίμημα;

Η αποφασιστικότητα της Χέλενα να βρει τις απαντήσεις μετατρέπεται σε ενθουσιασμό όταν ο έρωτάς της για τον αινιγματικό Νικ την οδηγεί να εργαστεί εθελοντικά μαζί του σε μια ανασκαφή σε ένα αιγαιοπελαγίτικο νησί. Τα ευρήματά τους θα γιγαντώσουν τη λαχτάρα της να προστατέψει τα αρχαία κειμήλια και να καταλάβει από πού προήλθε η συλλογή του παππού της.

Άθελά της βρίσκεται μπλεγμένη σ’ ένα επικίνδυνο δίκτυο αρχαιοκαπηλίας και αντιμέτωπη με μια προδοσία που θα κλονίσει τον κόσμο της και όλα όσα πίστευε και ένιωθε. Θα μπορέσει να βρει το κουράγιο να συγχωρήσει και να προχωρήσει στη ζωή της;


 

Ημερομηνία έκδοσης

7 Δεκεμβρίου 2023

Θεματική Κατηγορία

ΚοινωνικόΠεριπέτεια

Σειρά

Ξένη λογοτεχνία

Είδος

Μυθιστόρημα

Ηλικία

18+

Σελίδες

576

Χιλιάδες κυκλοφορίας

20

Μεταφραστής

Πίπη Φωτεινή

ISBN

978-618-01-5357-6

Τιμή

19,98 ευρώ


Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΑΝΘΗ - ΑΘΗΝΑ