5 τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από μία λοσιόν Hedrin Protect & Go από την εταιρεία Αρριάνι Φαρμακευτική ΑΕ !

Tο pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία Αρριάνι Φαρμακευτική ΑΕ δίνει την ευκαιρία σε πέντε τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από μία λοσιόν Hedrin Protect & Go !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1) Να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι πέντε νικητές/ις θα λάβουν το δώρο τους με courier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού :

Hedrin® Protect & GO

Η πρόληψη είναι αναγκαία κατά τις περιόδους υψηλού κινδύνου, όπως η επιστροφή στο σχολείο, κρούσματα φθειρίασης στο σχολείο, πάρτι, κατασκήνωση, διακοπές, παιδικός σταθμός κ.α. Εξίσου σημαντική είναι η πρόληψη και μετά το τέλος μιας αντιφθειρικής αγωγής, διότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα επαναμόλυνσης. Η λοσιόν Hedrin® Protect & GO είναι το πρώτο πραγματικά προληπτικό προϊόν για τις ψείρες με κλινικά αποδεδειγμένη δράση. Πριν να είναι πολύ αργά, το Hedrin® Protect & GO σταματάει τη μόλυνση πριν καν ξεκινήσει. Χάρη στη φιλική της μορφή, η λοσιόν ξεμπλέκει τα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα εξολοθρεύει τις ψείρες και τα αυγά τους πριν προλάβουν να πολλαπλασιαστούν, χάρη στο καινοτόμο Activdiol®. Με υπέροχο άρωμα πορτοκάλι και μάνγκο, χωρίς να αφήνει κανένα υπόλειμμα στα μαλλιά, τα παιδιά το δέχονται ευχάριστα και οι μητέρες είναι σίγουρες ότι προσφέρουν πραγματική προστασία στα παιδιά τους.

Εφαρμογή

Εφαρμόστε το μετά από κάθε λούσιμο, τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά.

 

Αρριάνι Φαρμακευτική Α.Ε.

Επικοινωνία:

Λεωφόρος Λαυρίου 85,

τ.κ 190 02 Παιανία Αττικής,

τηλ: 210- 66 83 000,

e-mail: arriani@arriani.gr 

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. Λατανιώτη Χριστίνα - Αθήνα Γαλάτσι
  2. ΔΡΟΣΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -Αθηνα / Κουκάκι
  3. ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΕΛΕΥΣΙΝΑ
  4. ΑΓΓΕΛΊΔΟΥ ΣΒΕΤΛΑΝΑ -Ξανθη Μεγάλο Τύμπανο
  5. ΖΗΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ - Λαρισα - ΛΑΡΙΣΑ