Διαγωνισμός για 2 (δύο) προσκλήσεις δωρεάν εισόδου για την 87η Δ.Ε.Θ. Helexpo ΑΕ (9-17/9/23) !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Θ. Helexpo ΑΕ δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από μία πρόσκληση δωρεάν εισόδου στις εγκαταστάσεις της με αφορμή την 87η Δ.Ε.Θ. Helexpo ΑΕ !

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)κλικ εδώ για να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση:

Ποιες είναι οι τρεις πρώτες κατηγορίες που εμφανίζονται στη σελίδα της Δ.Ε.Θ. ;

α) Αρχική – Gallery- Εκθέτες ;

ή

β) Αρχική- Η Έκθεση-Εκθέτες ;

2) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

και 3) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές/ιες θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr για το δώρο τους, ενώ θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από την πύλη της Δ.Ε.Θ. (από την Εγνατία, αφού συνεννοηθούν πρώτα τηλεφωνικώς με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της Δ.Ε.Θ. Κα Ρούλα Κατσαμάκα στο τηλ. 6939 651 460).

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού:

Δύο τυχεροί αναγνώστες/ιες θα κερδίσουν από μία πρόσκληση δωρεάν εισόδου στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. με αφορμή την 87η Δ.Ε.Θ. Helexpo ΑΕ !

Λίγα λόγια για την 87η Δ.Ε.Θ. :

Με Τιμώμενη Χώρα τη Βουλγαρία θα πραγματοποιηθεί από τις 9-17 Σεπτεμβρίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το σημαντικότερο επιχειρηματικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό γεγονός του 2023, η 87η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η Βουλγαρία συμμετέχει στη Δ.Ε.Θ. από την πρώτη διοργάνωση της το 1926 και από τότε η γειτονική χώρα έχει αδιάλειπτη παρουσία σε πολλές γενικές και κλαδικές εκθέσεις της Δ.Ε.Θ.-HELEXPO.

Όπως επισήμανε σε σχετική επιστολή του προς τη διοίκηση της Δ.Ε.Θ.-HELEXPO ο Υπουργός Οικονομίας και Βιομηχανίας της Βουλγαρίας, κ. Nikola Stoyanov, η 87η Δ.Ε.Θ. αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική διοργάνωση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και το ιδανικό γεγονός, προκειμένου να ενισχυθούν οι οικονομικές, επιχειρηματικές, πολιτικές, πολιτιστικές και μορφωτικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες.

Σε μία περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων τόσο στο εγχώριο, όσο και στο διεθνές επίπεδο, η 87η Δ.Ε.Θ. θα παρουσιάσει όλες τις νέες προκλήσεις στην τεχνολογία, καινοτομία, προστασία του περιβάλλοντος, ενέργεια, εκπαίδευση, start-ups και ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Παράλληλα η 87η Δ.Ε.Θ. θα φιλοξενήσει και πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.


 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. Μαυρογιαννης Ιωάννης -Θεσσαλονίκη
  2. Γιουβανακη Αναστασία -Θεσσαλονίκη