Διαγωνισμός για 5 διπλές προσκλήσεις για την ταινία "Οι Αχώριστοι" από την The Film Group !

To pamebolta.gr  σε συνεργασία με την The Film Group δίνει την ευκαιρία σε  5 αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας "Οι Αχώριστοι" που θα την απολαύσουν το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12:30 (με ώρα προσέλευσης 12:00) στην αίθουσα 10 του The Mall Athens.

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Like στη σελίδα της εταιρείας διανομής στο facebook:

https://www.facebook.com/odeongreece

2) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:


https://www.facebook.com/pamebolta.gr

Οι πέντε νικητές/ες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr για το δώρο τους, ενώ θα πρέπει να βρίσκονται στις 12:00 στο  The Mall Athens  και να αναφέρουν το όνομά τους στην είσοδο του σινεμά για να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Λίγα λόγια για την ταινία "Οι Αχώριστοι" που ξεκινά στους κινηματογράφους στις 14 Σεπτεμβρίου 2023:

Από τους δημιουργούς και σεναριογράφους του «Toy Story», και από το στούντιο που δημιούργησε τις παιδικές ταινίες «Ο Γιός του Μεγαλοπατούσα», «Το Σκυλάκι της Βασίλισσας», «Ο Μικρός Πρίγκιπας» έρχεται μία από τις πιο φιλόδοξες και ακριβές ευρωπαϊκές ταινίες animation.

Η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες του Ντον, μίας μαριονέτας με ανεξάντλητη φαντασία που το έχει σκάσει από το κουκλοθέατρο, και του DJ Doggie Dog, ενός παρατημένου λούτρινου που έχει ανάγκη από έναν φίλο, καθώς συναντιούνται στο Σέντραλ Πάρκ και ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία επική περιπέτεια φιλίας στην Νέα Υόρκη.

Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Ντεγκρουσόν

Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Περιπέτεια

 



 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. Καραγεώργου Τέγου Μαρίνα - Παιανία Αττικής
  2. ΣΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ
  3. Σωτηράκη Σοφία - Περιστέρι
  4. ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΔΈΣΠΟΙΝΑ -Αθήνα
  5. ΣΙΔΕΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ -ΡΑΦΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ