Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από ένα «Φορτηγάκι ντόνατ της νηπιακής σειράς PLAYMOBIL 1.2.3.» από την εταιρεία PLAYMOBIL !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία PLAYMOBIL δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια ηλικίας 1-4 ετών να κερδίσουν από ένα «Φορτηγάκι ντόνατ της νηπιακής σειράς PLAYMOBIL 1.2.3.» !

Έγκυρες θα είναι μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν :

1) Like στη σελίδα της εταιρείας PLAYMOBIL στο facebook:
https://www.facebook.com/PlaymobilHellas

2) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr


και 3) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές θα λάβουν το δώρο τους με courier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου:



κωδ.: 71325 - Φορτηγάκι ντόνατ

Ελάτε να ταξινομήσουμε και να στοιβάξουμε τα αγαπημένα μας ντόνατ! Αυτό το σετ παιχνιδιού βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητές τους. Πρώτα ταξινομούν τα ντόνατ στο ρουμουλκούμενο, μετά ανοίγουν την πίσω πόρτα για να το αδειάσουν και στη συνέχεια τα στοιβάζουν στο πίσω μέρος του φορτηγού.

Αναλυτική περιγραφή:

Με αυτό το σετ παιχνιδιού PLAYMOBIL 1.2.3 τα παιδιά αναπτύσσουν τις παρακάτω δεξιότητες:

- Αναγνωρίζουν και να κατανοούν τη σχέση αιτίου-αιτιατού: Πώς μπορώ να κάνω το όχημα να κινηθεί; Τι πρέπει να κάνω για να κυλήσουν τα ντόνατ στο δωμάτιο;

- Αναπτύσσουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες τοποθετώντας τη φιγούρα στη θέση του οδηγού, συνδέοντας και αποσυνδέοντας το ρυμουλκούμενο, μετακινώντας το αυτοκίνητο και χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λειτουργία στοίβαξης και ταξινόμησης.

Περισσότερες πληροφορίες:

- Λειτουργία στοίβαξης: το φορτηγό χωράει έως και τέσσερα ντόνατ. Αυτά μπορούν να στοιβάζονται στον μαλακό στύλο ή να τοποθετούνται στην πλατφόρμα του φορτηγού.

- Λειτουργία διαλογής: Το ρυμουλκούμενο διαθέτει δύο ανοίγματα στην κορυφή, στα οποία μπορούν να ταξινομηθούν τα ντόνατ. Όταν ανοίγει το πίσω του ρυμουλκούμενο, τα ντόνατ αρχίζουν να κυλούν μέσα στο δωμάτιο.

- Το φορτηγάκι ντόνατ μπορεί να συνδεθεί με άλλα οχήματα της σειράς PLAYMOBIL 1.2.3.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 1-4 ετών.

PLAYMOBIL HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε
Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων
145 64 Κηφισιά Αττικής
τηλ: 210-80 00 018
fax: 210-80 79 249
e-mail: info@playmobil.gr
https://www.playmobil.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. Λαδοπουλου Ευαγγελία -Καματερό Αττικής
  2. Μπάρκα Βάσια -Επιτάλιο Ηλείας