Διαγωνισμός για δύο αντίτυπα του βιβλίου «Μια βαλίτσα γραμματάκια τριγυρνά με ποιηματάκια» από τις εκδόσεις Πρώτη ύλη !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πρώτη ύλη  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου: «Μια βαλίτσα γραμματάκια τριγυρνά με ποιηματάκια».

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:
1)Κλικ εδώ για να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής απλή  ερώτηση:

Ποιες είναι οι διαστάσεις του συγκεκριμένου βιβλίου;

α) 18 Χ 24
         ή
β) 17 Χ 24

2)Like στη σελίδα των εκδόσεων Πρώτη ύλη  στο facebook:

3)Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

και 4) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές  θα λάβουν το δώρο τους  με courier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Λεπτομέρειες για το αντίτυπο του βιβλίου «Μια βαλίτσα γραμματάκια τριγυρνά με ποιηματάκια»:

Το βιβλίο «Μια βαλίτσα γραµµατάκια τριγυρνά σε ποιηµατάκια» απευθύνεται σε παιδιά που έχουν τελειώσει την Α΄ Δηµοτικού. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και πρωτότυπο εκπαιδευτικό βιβλίο, µε πλούσια έγχρωµη εικονογράφηση, 24 απλά ποιηµατάκια και µεγάλη ποικιλία ασκήσεων. Το βιβλίο φιλοδοξεί να βοηθήσει τους µαθητές να ανακεφαλαιώσουν όσα έµαθαν και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να διαπιστώσουν πιθανές αδυναµίες και δυσκολίες στην εµπέδωση της ύλης. Το βιβλίο περιλαµβάνει και QR code που οδηγεί σε γραµµατικά φαινόµενα της Α΄ Δηµοτικού, απαντήσεις των ασκήσεων του βιβλίου, καρτέλες συλλαβών και λέξεων για ανάγνωση και κάρτες µε τα κεφαλαία (µεγάλα) και τα πεζά (µικρά) γράµµατα του ελληνικού αλφάβητου.

Για παιδιά ηλικίας 7+
Εικονογράφηση: Χρύσα Σπυρίδωνος
Ά Έκδοση: Απρίλιος 2023
Βάρος: 275gr
Σελίδες: 32
ISBN: 978-618-86019-3-2
Τιμή: 8,10 ευρώ
 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. Τσαβδαρίδου Ελένη - Κοζάνη
  2. -Σφέικου Ελίζα --1 Πάτρα