Διαγωνισμός για δύο σετ προϊόντων (κασπώ και κεριά σόγιας) από το Orama bykentroameasotir !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Oramabykentroameasotir δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από ένα σετ προϊόντων (χειροποίητο τσιμεντένιο κασπώ και δύο κεριά σόγιας).


Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Like στη σελίδα του Oramabykentroameasotir στο facebook:

https://www.facebook.com/oramabykentroameasotir/

2)  Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr

3) και που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικήτριες του διαγωνισμού θα λάβουν τα δώρα τους με courier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e- mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του  σετ προϊόντων (χειροποίητο τσιμεντένιο κασπώ και κεριά σόγιας):

κασπώ "perfectly imperfect"

Πρόκειται για χειροποίητο τσιμεντένιο κασπώ με απόχρωση γκρι και λεπτομέρειες μαύρο χρυσό. Οι διαστάσεις είναι Φ:12 εκ. και Υ: 11 εκ.. Είναι ιδανικό για εσωτερική διακόσμηση.

Για την καλύτερη διατήρηση του προϊόντος, σε περίπτωση που τοποθετηθεί φυτό, συνίσταται να ποτίζεται εκτός και να τοποθετείται ξανά μετά την αποστράγγιση του.

Κεριά σόγιας -100% φυσικό κερί

Αποτελεί μία εναλλακτική επιλογή, φιλική προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Τα κεριά σόγιας φτιάχνονται από "πράσινες" ανανεώσιμες πρώτες ύλες και δεν απαιτούν ζωικά προϊόντα κατά την παραγωγή ή τη χρήση τους.

ORAMA bykentroameasotir

Πέτρου Συνδίκα 6,

Θεσσαλονίκη

τηλ. 699 806 3760

e-mail: orama@kentroameasotir.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι 

  1. ΧΟΡΤΙΑΤΙΝΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ -Τριλοφος
  2. Μαλιδάκη Μαρία- Θεσσαλονίκη