Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα "Αλαντίν: Οι νέες περιπέτειες"

To pamebolta.gr δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας "ΑΛΑΝΤΙΝ" την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημερι (με ώρα προσέλευσης στις 11.30) στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ (Βασιλίσσης Σοφίας 124, μετρό Αμπελόκηποι).

 
11 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood

Το μαγικό παραμύθι του Αλαντίν και μαγικού λυχναριού μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε μια ξεκαρδιστική υπερπαραγωγή από τη Γαλλία. Οι Νέες Περιπέτειες του Αλαντίν μας μεταφέρουν στον εξωτικό κόσμο της Βαγδάτης με πολλές ξεκαρδιστικές αναφορές στο σήμερα, την τεχνολογία, και τη σύγχρονη κουλτούρα. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Γάλλος κωμικός ηθοποιός Kev Adams (Les Profs).

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Sam και ο καλύτερος του φίλος Khalid μεταμφιέζονται σε Άγιους Βασίληδες για να κλέψουν ό,τι μπορούν από ένα εμπορικό κέντρο. Ο Sam όμως πέφτει πάνω σε κάτι παιδιά που δεν τον αφήνουν ήσυχο και αναγκάζεται να τους πει την ιστορία του Aladin, τουλάχιστον τη δική του εκδοχή. Μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου, ο Sam ξεκινάει ένα ταξίδι από τη Βαγδάτη, όπου ο λαός υποφέρει από την τυραννία του φοβερού Vizir. Θα μπορέσει ο νεαρός κλέφτης Aladin, με τη βοήθεια του τζίνι, να χαλάσει τα διαβολικά σχέδια του Vizir, να σώσει τον Khalid και να κερδίσει την καρδιά της πριγκίπισσας Shallia; Η απάντηση είναι φυσικά ναι. Αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο!

Σκηνοθεσία: Arthur Benzaquen Σενάριο: Daive Cohen Παίζουν: Kev Adams, Jean-Paul Rouve, Eric Judor, Michel Blanc, Vanessa Guide, Audrey Lamy, William Lebghil, Nader Boussandel

 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Χατζηπαντελής Στέφανος
  2. ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΘΕΜΗΣ
  3. ΣΙΕΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  4. ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
  5. ΣΩΚΙΑΝΟΥ ΝΕΦΕΛΗ
  6. ΜΑΛΙΑΓΚΑ ΑΓΑΘΗ
  7. ΚΩΤΣΗ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
  8. Δεσύλλα Ελένη
  9. ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
  10. Giannakakis Basilis