Κερδίστε 3 Διπλά βραχιολάκια για το Athens Holiday Park στα Αηδονάκια

Το Pamebolta.gr σε συνεργασία με τα Αηδονάκια δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από ένα ημερήσιο βραχιόλι  για το 2ήμερο 26-27 Σεπτεμβρίου 2015 όπου εμφανίζονται και οι ήρωες του Nickelodeon: Μπομπ Σγουγγαράκης, Πάτρικ και Ντόρα η μικρή Εξερευνήτρια τις απογευματινές ώρες, δηλαδή 7 με 10 το απόγευμα



Τα 3 διπλά ημερήσια βραχιόλια θα ισχύουν για 1 παιδί και 1 συνοδό/ καθένα

Τα ημερήσια βραχιόλια τα φορούν τα παιδιά και μπορούν να συμμετέχουν σε όλα τα παιχνίδια  (εκτός αυτών που κερδίζουν δώρα δηλαδή στα: Σκοποβολή, Ψάρεμα, Ιππόδρομος, Κλόουν. Στο 7D cinema & στα Συγκρουόμενα- τα παιχνίδια αυτά δεν περιλαμβάνονται στο ημερήσιο βραχιόλι ούτως ή άλλως)

Τα ονόματα των νικητών θα υπάρχουν στη λίστα νικητών στα Ταμείο και θα το πιστοποιούν με την ταυτότητα τους (οι γονείς) για να πάρουν το βραχιόλι.

Πέρνουν βραχιόλι και οι συνοδοί γιατί μπορεί σε κάποιο παιχνίδι να θέλουν να συνοδεύσουν το παιδί του.

Λίγα λόγια για αυτό το Σάββατοκύριακο

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο Πάτρικ και η Ντόρα η μικρή Εξερευνήτρια λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία έρχονται στο Athens Holiday Park στα Αηδονάκια για 2 Σαββατοκύριακα, κατευθείαν από το βυθό του Μπικίνι!

Για 1 Σαββατοκύριακo από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, ο Μπόμπ Σφουγκαράκης και ο Πάτρικ, παρέα με τη Ντόρα τη μικρή Εξερευνήτρια, σας περιμένουν στο Athens Holiday Park στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια! Μην χάσετε την ευκαιρία να τους συναντήσετε, να τους γνωρίσετε από κοντά και να φωτογραφηθείτε μαζί τους!
 
Θα γίνει της "Θαλασσοταραχής"!
 
Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά σιγά σιγά αλλά το Athens Holiday Park, το πιο τρελό, δροσερό και κεφάτο θεματικό πάρκο, και το Luna Park Τα Αηδονάκια ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας περιμένουν για ατέλειωτη διασκέδαση στο Θαλασσόκοσμο!
 
Όλοι μαζί, μικροί μεγάλοι, βάζουμε πλώρη για το Athens Holiday Park στα Αηδονάκια!
 
Στα Αηδονάκια οι βουτιές στη διασκέδαση συνεχίζονται!
 
Όλα τα παραδοσιακά παιχνίδια Luna Park, η Πανοραμική Ρόδα, το κλασικό Καρουσέλ, το Σκουλήκι Αλέξανδρος, εντυπωσιακά θαλασσοφουσκωτά, πισίνες με βαρκάκια, pedal boats, θαλασσοτσουλήθρες, το φαντασμαγορικό Καράβι των Πειρατών εργαστήρια με Τουβλάκια Lego ® αλλά και 20 επιπλέον παιχνίδια περιμένουν μικρούς και μεγάλους, εκεί που χτυπά η καρδιά της οικογενειακής διασκέδασης, στα Αηδονάκια στο Μαρούσι, που φέτος φιλοξενούν το Athens Holiday Park και τον Θαλασσόκοσμο. Και μην ξεχνάτε ότι σας περιμένει και μια έκπληξη ... η ζωντανή e-ξενάγηση στο μεγαλύτερο ενυδρείο της χώρας, στο Cretaquarium της Κρήτης, για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, στον πιο fun θαλασσόκοσμο της πόλης!
 
Μην ψαρώνετε!
 
Και το φθινόπωρο στα Αηδονάκια είναι το παιχνίδι!
 
Και μην ξεχνάτε ότι στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με πολύ παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. Εμείς φροντίζουμε κι εσείς... απολαμβάνετε.

Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη
 
All Day Fun Pass 16,5 ευρώ για 20 παιχνίδια
εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα, τα συγκρουόμενα καθώς και το 7D Cinema
 
Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 3 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι
 
Διεύθυνση
Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155,
Μαρούσι

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο
210 61 96 948
 
Ώρες Λειτουργίας
 

Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 - 23:00
Σάββατο - Κυριακή 10:00 - 23:00
 
Ανοικτά και τις καθημερινές τις πρωινές ώρες κατόπιν συνεννόησης
(αφορά στα summer camps)
 
www.aidonakia.gr
www.AthensHolidayPark.gr
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο
https://www.facebook.com/Aidonakia
 
Το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι στεγάζεται σε χώρο 6.000 τ.μ. και διαθέτει δωρεάν παρκινγκ
Πιστοποίηση ποιότητος και ασφάλειας από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΤΣΑΛΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ