Η Τίνκερμπελ και η Μεγάλη Νεραϊδοδιάσωση

Στους Κινηματογράφους: απο τις 30 Σεπτεμβρίου Η πρώτη επαφή της Τίνκερμπελ με τους ανθρώπους, έρχεται στη μεγάλη οθόνη και είναι γεμάτη ανατροπές! Χρόνια πριν τη γνωριμία της με τη Γουέντι και τα Χαμένα Παιδιά η Τίνκερμπελ γνώρισε τη Λίζι, ένα μικρό κορίτσι με ακλόνητη πίστη στη δύναμη της νεραϊδόσκονης και στο μαγικό κόσμο που κατοικούν οι νεράιδες!

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής επίσκεψης των νεραϊδών στα ανθισμένα λιβάδια της Αγγλίας, δύο πολύ διαφορετικοί κόσμοι θα ενωθούν για πρώτη φορά και η Τίνκερμπελ θα αναπτύξει ένα πολύ ισχυρό δεσμό με ένα μικρό κορίτσι που μοιάζει να έχει ανάγκη από νέους φίλους.

Η Τίνκερμπελ και η Μεγάλη ΝεραϊδοδιάσωσηΚαθώς οι νεραϊδοφίλες της Τίνκερμπελ ασχολούνται με μια επικίνδυνη διάσωση, η ίδια θα πάρει ένα μεγάλο ρίσκο βάζοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τον εαυτό της αλλά και ολόκληρη τη Νεραϊδοχώρα… Απολαύστε τη νέα ταινία της Disney για τη δύναμη της πίστης και της φιλίας, γεμάτη από παιδικό ενθουσιασμό, φαντασία και φυσικά… νεραϊδόσκονη!

Η ταινία “Η Τίνκερμπελ και η Μεγάλη Νεραϊδοδιάσωση” βγαίνει μεταγλωττισμένη στις 30 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται να διασκεδάσει μαγικά όλη την οικογένεια.

Σκηνοθεσία:Μπράντλεϊ Ρέιμοντ Διάρκεια:78’

Γνωρίστε τους χαρακτήρες

Τινκερμπελ - η νεράιδα που κουδουνίζει...

Η Τινκερμπελ είναι ... περίεργη αλλά πάντα γοητευτική και αξιαγάπητη. Οπλισμένη με θετική σκέψη και ένα ιδιαίτερο ταλέντο στο "κουδούνισμα", αφήνει την περιέργεια της για τους ανθρώπους να την παρασύρει... και βρίσκεται γρήγορα μπλεγμένη σε νέες περιπέτειες!

Βίντια - η "γρήγορη" νεράιδα  

Η Βίντια είναι η πιο γρήγορη από όλες τις νεράιδες. Συχνά διαφωνεί με την Τινκερμπελ επειδή στην ίδια δεν αρέσει να παραβαίνει τους κανόνες, κάτι που η Τινκερμπελ κάνει συνέχεια... Παρόλα αυτά όταν η Τινκερμπελ θα χρειαστεί τη βοήθεια της, η Βίντια θα ρισκάρει τα πάντα για τη φίλη της.

Ροζέτα - η νεράιδα των λουλουδιών

Γεμάτη από αυτοπεποίθηση και χάρη η Ροζέτα διαθέτει έξυπνο πνεύμα και ... τόνους γοητείας. Πάντα πιστή στην Τινκερμπελ, δε διστάζει να παραδεχτεί ότι η Τινκερμπελ έχει ένα κρυφό χάρισμα να προσελκύει μπελάδες...

Νεραϊδόσκονη - η νεράιδα του νερού

Με μια απολαυστική και σύγχρονος απόμακρη προσέγγιση για τα πάντα, η Νεραϊδόσκονη συνήθως ακολουθεί την ομάδα αλλά δε διστάζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να παίξει σημαντικό ρόλο στη διάσωση της Τινκερμπελ κατά τη διάρκεια της ξαφνικής καλοκαιρινής καταιγίδας.

Ίριδα - η νεράιδα του φωτός

Τελειομανής με έμφαση στις λεπτομέρειες, ο στόχος της Ίριδας είναι να αποφεύγει τους μπελάδες και να διατηρεί την ηρεμία στο καταφύγιο των Νεραϊδών. Παρόλα αυτά όταν η νεραϊδο-ομάδα διάσωσης πέφτει σε μπελάδες, η Ίριδα αναλαμβάνει δράση και σώζει την κατάσταση.

Φλώρα - η νεράιδα των ζώων

Πάντα έτοιμη για περιπέτειες, η Φλώρα πρόθυμα συμμετέχει στη διάσωση της Τινκερμπελ και συνεργάζεται άψογα με τη Ροζέτα για να γλιτώσει η ομάδα από τη γάτα της Λιζι...

 Λίζι - ένα κορίτσι

Η Λίζι είναι ένα εννιάχρονο κοριτσάκι που αγαπά την εξοχή, τις κούκλες, τα πάρτι τσαγιού και φυσικά ... τις νεράιδες. Η μεγαλύτερη της επιθυμία είναι να γνωρίσει και να γίνει φίλη με μια νεράιδα, μια επιθυμία που μπορεί και να πραγματοποιηθεί..

 

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+