Βασιλιά των Λιονταριών 3D

Στις 6 Οκτωβρίου, ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» επιστρέφει δριμύτερος στη μεγάλη οθόνη. Ο Σίμπα είναι ένα θαρραλέο, ανέμελο λιονταράκι που ανυπομονεί να γίνει βασιλιάς, ακολουθώντας τις διδαχές του πατέρα του, βασιλιά Μουφάσα, σχετικά με τον «Κύκλο της Ζωής».

Όμως, ο Σκαρ, ο δολοπλόκος θείος του, έχει τα δικά του σατανικά σχέδια: προκειμένου να ανέβει ο ίδιος στο θρόνο, αποφασίζει να προκαλέσει το θάνατο του Μουφάσα, οδηγώντας παράλληλα στην εξορία τον Σίμπα, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για το χαμό του πατέρα του. Ολομόναχος και γεμάτος ενοχές, ο Σίμπα σύντομα βρίσκει συντροφιά στις αναζητήσεις του τον Τιμόν και τον καλόκαρδο φίλο του, Πούμπα.

Ο ελεύθερος και περιπετειώδης χαρακτήρας τους, παρασέρνει τον Σίμπα σε μια καθημερινότητα με στυλ «Hakuna Matata», ως τη στιγμή που η Νάλα, η παιδική του φίλη, επανεμφανίζεται στη ζωή του, υπενθυμίζοντάς του την πραγματική του αποστολή και το πεπρωμένο του...

Η Walt Disney Pictures παρουσιάζει για πρώτη φορά σε 3D τον πολυβραβευμένο και πολυαγαπημένο «Βασιλιά των Λιονταριών», προσφέροντας τη μοναδική ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν εκ νέου στη μεγάλη οθόνη τις θρυλικές περιπέτειες του Σίμπα, της Νάλα, του Μουφάσα και της υπόλοιπης απίθανης παρέας τους.

Μόνο που αυτή τη φορά η μαγεία αποκτά τρεις διαστάσεις και όλα φαντάζουν ακόμη πιο υπέροχα και συναρπαστικά, χάρη στις πρωτοποριακές δυνατότητες που προσφέρει η απαράμιλλη αυτή τεχνοτροπία.

 

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+