Η Μίλη στην Ουγγαρία

Για σας είμαι η Μίλη και με τους γονείς μου και τα αδελφάκια μου επισκέφτηκα την προηγούμενη βδομάδα την Ουγγαρία.

Στην αρχή βαριόμουνα λίγο γιατί είχα στο μυαλό μου ότι θα πηγαίναμε σε μουσεία με τον μπαμπά και ατελείωτες βόλτες στα μαγαζιά που αρέσουν στην μαμά και έτσι γκρίνιαζα ότι δεν θα είχε τίποτα ευχάριστο να κάνω.

ΟυγγαρίαΌμως οι μέρες που ακολούθησαν ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Έμεινα σε μία μικρή πόλη κοντά στη λίμνη Μπάλατον, μία πολύ μεγάλη λίμνη με πολλά γραφικά χωριουδάκια γύρω-γύρω.
Ε!! λοιπόν όλα αυτά τα μικρά χωριά είχαν όχι μόνο οργανωμένες παιδικές χαρές με ξύλινα παιχνίδια και δραστηριότητες, αλλά υπήρχαν και θεματικά πάρκα με νεροτσουλίθρες όλων των ειδών και πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Παίξαμε, τριγυρίσαμε στα δρομάκια με τα λουλούδια Ουγγαρίακαι τους κήπους, καθίσαμε να φάνε σε εστιατόρια που και οι σερβιτόροι αλλά και οι πελάτες χαμογελούσαν και μας πρόσεχαν, φάγαμε παγωτά από τα υπαίθρια παγωτατζίδικα και κάθε μέρα ήταν και μια καινούργια εικόνα!
Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τα πάρκα με τα ποταμάκια και τα γεφυράκια ανάμεσα και τα θαυμάσια μέρη για κάμπινγκ με παγκάκια και τραπεζάκια, καραβάκια για βόλτες στη λίμνη και πολλά μέρη για να τρέχουμε και να παίζουμε ενώ η μαμά και ο μπαμπάς έτρωγαν ή έπιναν τον καφέ τους.

ΟυγγαρίαΤραβήξαμε και φωτογραφίες για να σας δείξουμε και είμαι πρόθυμη να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες για το ταξίδι σε όποιον ενδιαφέρεται!

Έτσι όλοι γύρισαν ευχαριστημένοι και με την ευχή να γίνουν κάποτε και οι δικές μας πόλεις πιο φιλικές στα παιδιά.