Λούνα Παρκ "Τα Αηδονάκια"

Χαρείτε στιγμές ξεγνοιασιάς και ατελείωτης διασκέδασης με μια επίσκεψη στο αγαπημένο σας Λούνα Παρκ "Τα Αηδονάκια", ένα φανταστικό χώρο με πολλά νέα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Ο ιδανικός προορισμός για την απογευματινή απόδραση αλλά και τη βόλτα του Σαββατοκύριακου.

Ξέφρενες βόλτες στο ολοκαίνουριο Carousel και στο Safari, μυστηριώδες ταξίδι μέσα στο Ινδιάνικο Ποτάμι και κλασικά παιχνίδια όπως τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα και η Πανοραμική Ρόδα. Τολμηρές διαδρομές τρυπώνοντας στο τεράστιο κόκκινο μήλο παρέα με το σκανταλιάρικο Σκουλήκι «Αλέξανδρο» ενώ το ταξίδι στη Λίμνη των Κύκνων θα σας μαγέψει.

Λούνα πάρκΤο χώρο συμπληρώνουν μοναδικά διαδραστικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, όπως ο Πύργος Αναρρίχησης, το Super Τραμπολίνο, η Αράχνη 'Spider", η Super τσουλήθρα Καμικάζι και πολλά ακόμα παιχνίδια ικανότητας με μοναδικά έπαθλα και πολύ δράση!!

Μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα Λούνα Παρκ "Τα Αηδονάκια" στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής είναι σίγουρο ότι θα χαρίσει σε όλη την οικογένεια και κυρίως στους μικρούς μας φίλους αξέχαστες στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.Παιδικές Εκδηλώσεις - Party

Η επιτυχημένη παρουσία και τα 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας, κάνουν "ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ" το Λούνα Παρκ πρώτης επιλογής πολλών επωνύμων και μη. Διάσημοι καλλιτέχνες ηθοποιοί και τραγουδιστές επιλέγουν τον χώρο μας για να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά τους και να περάσουν οικογενειακές στιγμές χαράς και διασκέδασης.Λούνα Πάρκ

Τα Αηδονάκια είναι ένας υπέροχος πολυχώρος 5 στρεμμάτων προορισμένος για μοναδικές εκδηλώσεις. Με 22 φαντασμαγορικά παιχνίδια όπως Πανοραμική Ρόδα, Συγκρουόμενα, Carousel, Σκουλήκι Αλέξανδρος (Roller Coaster), Super Τραμπολίνο και πολλά ακόμα πρωτότυπα παιχνίδια, συνθέτουν το σκηνικό και δημιουργούν μία Super ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.

Λούνα ΠάρκΤο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου χώρου είναι το όμορφο περιβάλλον, η ποικιλία των επιλογών σε παιχνίδια, το εύρος των ηλικιών που διοργανώνουν πάρτι και η ποικιλία των γευστικών επιλογών. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ενός ημιστεγασμένου χώρου (καθιστικό 80 ατόμων) και ενός υπαίθριου χώρου δίπλα στην  «Λίμνη των Κύκνων»  (καθιστικό 40 ατόμων).

Τα Αηδονάκια διαθέτουν ηχητικό σύστημα και video wall (εφόσον ζητηθεί), ενώ αναλαμβάνουν το στολισμό, την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης. Αν σχεδιάζετε εκπλήξεις που προκαλούν χαμόγελα χαράς, τα Αηδονάκια έχουν τον τρόπο!

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Διεύθυνση: 

Υπαίθριο Λούνα Παρκ, παιδότοπος, Snack Bar, Δωρεάν Parking, Διοργάνωση Πάρτι.
Λεωφ.Κηφισίας 89, Μαρούσι (είσοδος parking από Διονύσου 155) Έξοδος 11 Αττικής Οδού

Πόλη: 

Πάρκα: