Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «ίρις» του Δήμου Σταυρούπολης «Το Δέντρο των Ευχών»

Για τρίτη χρονιά το Εργαστήριο Εικαστικών Τεχνών "ίρις" οργάνωσε τον μεγάλο σχολικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα "Χριστούγεννα 2010".

Οι πολλές και υπέροχες συμμετοχές των μαθητών θα στολίσουν "το δένδρο των ευχών", σε μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Εδέσσης, στην Σταυρούπολη, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:00.

Θα απονείμουμε τα βραβεία του διαγωνισμού και θα φωτίσουμε το δέντρο. Σας προσκαλούμε όλους, να ζήσουμε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη χρώματα, ήχους, κίνηση, γεύσεις και εκπλήξεις.

Θα ακούσουμε, θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε με την φιλαρμονική ορχήστρα, την μουσική ομάδα κρουστών Ανάκρουση, την παιδική χορωδία και το παραδοσιακό σχήμα (λαούτο, κλαρίνο, κρουστά) του Δημοτικού Ωδείου Σταυρούπολης που θα μας ταξιδέψουν με παραδοσιακά κάλαντα σε όλη την Ελλάδα.

Θα διαβάσουμε και θα δώσουμε ζωή σε χριστουγεννιάτικα παραμύθια με τους παιδαγωγούς του Θεατρικού Εργαστηρίου της "ίρις".

Θα παρακολουθήσουμε τους μικρούς μας χορευτές από την Σχολή Χορού "ίρις" σε παραδοσιακούς χορούς της Θράκης αλλά και στην παράσταση σύγχρονου χορού "l'elephant" που ετοίμασαν ειδικά για την εκδήλωση.

Θα ενισχύσουμε το φιλανθρωπικό παζάρι που διοργανώνει το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής με χριστουγεννιάτικα έργα που φιλοτέχνησαν τα παιδιά του συλλόγου ατόμων με αναπηρίες "Μέριμνα Ζωής" για να βοηθήσουν άπορες οικογένειες του Δήμου Σταυρούπολης.

Θα κατασκευάσουμε γιορτινά στολίδια και μαγικές κονκάρδες με τους παιδαγωγούς του Εικαστικού Εργαστηρίου. Θα γευτούμε παραδοσιακές γεύσεις και παιδικές λιχουδιές, ενώ μας περιμένουν και πολλές πολλές εκπλήξεις!!!

 

Για πληροφορίες: 2313 302 964-965

 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/12/2010 - 18:00