Χαρούμενη Φιέστα στο ΑVENUE - Back to school

Στις εκδηλώσεις Back to School, κάθε ημέρα εξερευνάται μια διαφορετική χώρα, ο πολιτισμός, η μουσική και οι επώνυμοι εκπρόσωποί της. Στις εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, συμμετέχει και το Nickelodeon, το νέο κανάλι για παιδιά που γιορτάζει τον ερχομό του στην Ελλάδα με το απόλυτο Fun Tour 2010.

Τις εκδηλώσεις, συμπληρώσει η παρουσία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ», που υποδεικνύει σε μικρούς και μεγάλους, μέσα από το παιχνίδι και τις κατασκευές, πώς πρέπει να κινούνται στο δρόμο με ασφάλεια, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία των παιδιών για την επιστροφή στο σχολείο.

Το πρόγραμμα παιδικών εκδηλώσεων Back to school του εμπορικού κέντρου Avenue θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης, ως Ιατρός Ορθοπεδικός αλλά και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, θα παραβρεθεί στο εμπορικό κέντρο Avenue στις 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι και θα μιλήσει για τους ‘’ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ’’.

Το εμπορικό κέντρο Avenue εκτός από τους μικρούς του φίλους, καλεί τους γονείς και τους δασκάλους να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Πατούλη, πιστεύοντας ότι θα βοηθήσει ουσιαστικά το έργο τους με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, που θα διαρκέσουν από τις 3 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, τους μικρούς επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα υποδέχεται η Ντόρα, η μικρή Εξερευνήτρια μαζί με τον Μπομπ Σφουγγαράκη!

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

από τις 03/09/2010 - 11:00 έως τις 18/09/2010 - 20:00