Το Golden Hall καλωσορίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

To εμπορικό κέντρο Golden Hall υποδέχεται το Mundial και γιορτάζει την παγκόσμια γιορτή ποδοσφαίρου! Για ένα ολόκληρο μήνα, από 11 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου, οι επισκέπτες του Εμπορικού Κέντρου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις ποικίλες δραστηριότητες με θέμα το ποδόσφαιρο που θα εξελίσσονται στο Golden Hall.

Στον προαύλιο χώρο του Golden Hall ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 3Χ3 θα δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να αναμετρηθούν στο αγαπημένο τους άθλημα δηλώνοντας συμμετοχή στους αγώνες μέσω του www.mygoldenhall.gr.
Στο εσωτερικό του Golden Hall ειδικά διαμορφωμένα stages θα φιλοξενούν κονσόλες PS3 και αγώνες subbuteo. Τέλος όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν Fifa World Cup 2010 PS3 και να «ζήσουν» την εμπειρία μέσα από τις 3D οθόνες SONY!

Για όσους επιθυμούν να δουν "live" όλους τους αγώνες του Μουντιάλ με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όλα τα καφέ και εστιατόρια του Golden Hall θα αναμεταδίδουν ζωντανά όλους τους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου μέσω τηλεοράσεων που θα είναι εγκατεστημένες σε ολόκληρο το Εμπορικό!

Από τις 11 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου το Golden Hall μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό των shoppers που δεν θέλουν να χάσουν αγώνα! Μην το χάσετε!

Golden Hall, βραβευμένο ως το Καλύτερο Εμπορικό Κέντρο στην Ευρώπη.

 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

από τις 11/06/2010 - 09:00 έως τις 11/07/2010 - 21:00