Πρωτότυπες δράσεις και παιχνίδια γύρω από την οδική ασφάλεια και “Sale on the Beach” στο The Mall Athens

Από τις 14 Ιουλίου μέχρι και τις 31 Αυγούστου, το The Mall Athens υποδέχεται την περίοδο των καλοκαιρινών εκπτώσεων και μεταμορφώνεται σε μια πανέμορφη, δροσερή παραλία, γεμάτη προσφορές και διασκέδαση! Επιπλέον, επιφυλάσσει συναρπαστικές εκπλήξεις για όλους, μέσα από πρωτότυπες δράσεις και παιχνίδια γύρω από την οδική ασφάλεια.

Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο μας βάζει σε κλίμα διακοπών, και μας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία shopping, με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 70% στα αγαπημένα μας brands.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Το The Mall Athens μας «οδηγεί» με ασφάλεια στις διακοπές μας, και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» προσκαλεί όλη την οικογένεια να πάρει μέρος σε δράσεις για την οδική ασφάλεια, όπως το να δοκιμάσουν έναν πραγματικό προσομοιωτή οδήγησης, καθώς και να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικά παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής».

Το The Mall Athens γίνεται και φέτος ο απόλυτος προορισμός καλοκαιρινών αγορών, και υπόσχεται να δροσίσει τους επισκέπτες του με ασυναγώνιστες προσφορές σε όλα τα είδη, ενώ με αγορές άνω των 50€ θα κερδίζουν μια πρωτότυπη-θήκη αξεσουάρ για το κινητό τους*.

Τα καταστήματα του The Mall Athens θα παραμείνουν ανοιχτά και την Κυριακή 20 Ιουλίου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του αγαπημένου εμπορικού κέντρου να συνεχίσουν την καλοκαιρινή τους εξόρμηση shopping, ενώ οι κάτοχοι της κάρτας VISA YES! θα μπορούν να κερδίζουν επιπλέον των εκπτώσεων 10% της αξίας των αγορών τους στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, έως και τις 30 Αυγούστου.

 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη