Ποδηλατικός Γύρος Καβάλας 2013

Τον Ποδηλατικό Γύρο Καβάλας, διοργανώνουν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013, ο Δήμος της πόλης σε συνεργασία με τον ποδηλατικό σύλλογο Κύκλοτρον.

Η έναρξη της ποδηλατοπορείας, η συμμετοχή στην οποία θα είναι ελεύθερη για όλους,  θα γίνει στις 10.30 το πρωί από το Δημοτικό Κήπο  και η διαδρομή που θ’ ακολουθηθεί θα είναι ανάλογα την ηλικία των συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα κοινόχρηστα ποδήλατα του Δήμου Καβάλας που θα διατίθενται στο σύνολό τους από το χώρο της ποδηλατοπορείας, καταθέτοντας την αστυνομική τους ταυτότητα στη γραμματεία της εκδήλωσης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να γνωρίσουν όλοι οι πολίτες τα οφέλη του ποδηλάτου και του υγιεινού τρόπου ζωής μέσα από τη ζωή στην πόλη χωρίς την επιβάρυνση των αυτοκινήτων και των τροχοφόρων.

Φέτος, μετά από πρόσκληση, στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο ολυμπιονίκης αθλητής της ποδηλασίας Γιώργος Χειμωνέτος, ο οποίος θα συμμετάσχει ενεργά στην ποδηλατοπορεία, θα μιλήσει για το άθλημα της ποδηλασίας και τα οφέλη στην υγεία, ενώ θα παίξει με τα παιδιά χρησιμοποιώντας τα ποδήλατά τους.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

22/09/2013 - 10:30