Πασχαλινή παιδική εκδήλωση του pamebolta.gr στην Ερέτρια

Το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2013 μια Πασχαλινή έκπληξη περίμενε τους μικρούς μας φίλους στη κεντρική πλατεία της Ερέτριας.

Η πλατεία είχε μεταμορφωθεί στο πασχαλινό εργαστήρι του Λαγού του Πάσχα. Τα παιδάκια φτιάξανε όμορφες καρτούλες, πασχαλινά στολίδια και λαγουδάκια για να διακοσμήσουν τα σπίτια τους.

Αυγουλάκια, κοτοπουλάκια και οι πασχαλινοί ήρωες του Disney ζωντάνεψαν χάρη στις ζωγραφιές των παιδιών.

Αναπάντεχα μέσα από την παιδική χαρά ξεπρόβαλε η Λούση, η Καμηλοπάρδαλη και οι μικροί μας φίλοι έτρεξαν να την προϋπαντήσουν.Πασχαλινή παιδική εκδήλωση του pamebolta.gr στην Ερέτρια

Η Λούση άρχισε να παίζει με τα παιδιά, να βγάζει φωτογραφίες και να βλέπει τις όμορφες δημιουργίες τους. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο Πέπε, η Μαιμού με παιχνιδιάρικη διάθεση κρατώντας το κουτί του θησαυρού.

Η Λούση μαζί με τα παιδιά έτρεξαν να του το πάρουν για να δουν τι έχει μέσα.....

Έτσι ξεκίνησε μια σειρά από παιχνίδια. Τα παιδιά έψαχναν μαζί με τους γονείς τους τα πασχαλινά αυγά που είχε κρύψει ο Λαγός του Πάσχα σε όλη την πλατεία. Γέμιζαν τα καλαθάκια τους και τα έδιναν στον Πέπε και στην Λούση για να πάρουν τα δωράκια τους.

Έτσι πέρασαν ένα αλησμόνητο πρωινό περιμένοντας την Ανάσταση και δώσανε ραντεβού για το επόμενο Σάββατο 11 Μαίου στο Athens Heart για την γιορτή της Μητέρας.

Πασχαλινή παιδική εκδήλωση του pamebolta.gr στην Ερέτρια Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ερέτριας υπό την αιγίδα του οποίου έγινε η εκδήλωση και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο καθώς και τον κύριο Τσιριμώκο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ερέτριας και τα στελέχη του Δήμου μου μας βοήθησαν.

Το Ξενοδοχειακό συγκρότημα Avantis, το στολίδι της Ερέτριας, ιδιαίτερα φιλικό με τα παιδιά που σας περιμένει να περάσετε αλησμόνητες καλοκαιρινές διακοπές.

Το Ιmage Μedia Group που μας έφτιαξε τις αφίσες, τη Βάγια Αναγνώστου για τα εικαστικά της και το Carnival που επιμελείται τις μασκότ μας.

Η εκδήλωση αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των παρακάτω επιχειρήσεων που πρόσφεραν απλόχερα δωράκια για τους μικρούς μας φίλους.

  • Ουζερί-Ψαροταβέρνα ΑΥΡΑ, Νέα Λάμψακος
  • Είδη Αλιείας ΝΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ερέτρια
  • Συστεγασμένα Φαρμακεία Αμαρύνθου
  • ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ, Παρίσση Βασιλική, Ερέτρια
  • Φαρμακείο Δημ. Μίχας, Ερέτρια
  • Βιβλιοπωλείο ΑΚΤΙΔΑ, Ερέτρια
  • APPALOOSA Cream, Ερέτρια
  • Σουβενίρ - Μπιζού HERMES, Ερέτρια

Υπό την αιγίδα

 

 

Δήμος ΕρέτριαςΔήμος Ερέτριας

 

 

Υποστηρικτές

 avantis suites hotel

 carnivalimage media

 

 

 

 

 

 

 

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

04/05/2013 - από τις 11:00 έως τις 14:00