Μεγαλύτερη Παγκόσμια Συνάθροιση Ανθρώπων ντυμένων Στρουμφ - GLOBAL SMURFS DAY!

Το Σάββατο 25 Ιουνίου, εμείς στην Ελλάδα και οι φίλοι των Στρουμφ από όλο τον κόσμο θα ντυθούμε και βαφτούμε Στρουμφάκια για να σπάσουμε όλοι μαζί το παγκόσμιο Guinness World RecordsTM, με τους περισσότερους ανθρώπους ντυμένους Στρουμφ την ίδια ημέρα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους όσους θέλουν να έρθουν να την παρακολουθήσουν.

Όμως, για να σπάσουμε το ρεκόρ, θέλουμε και 500 τουλάχιστον φίλους που θα έρθουν να ντυθούν Στρουμφάκια. Γι αυτό θέλουμε τη δική σου συμμετοχή!

Για να ντυθείς κι εσύ Στρουμφάκι και να γράψεις Στρουμφο-ιστορία, αρκεί να γραφτείς για να πάρεις προτεραιότητα και ειδική πρόσκληση εισόδου. Εσύ, αρκεί να φοράς άσπρα παπούτσια και παντελόνι. Η στολή σου και το στρουμφοβάψιμό σου θα σε περιμένει!

Για να σπάσουμε το παγκόσμιο ρεκόρ, εκείνη την ημέρα, κάθε στρουμφάκι θα πρέπει να ακολουθήσει τους κανόνες του Guinness World Records TM. 

Πότε:Στις 25 Ιουνίου 2011, στις 4 το απόγευμα θα έρθετε για να ετοιμαστείτε, να ντυθείτε και να βαφτείτε. Η προσπάθεια να σπάσουμε το ρεκόρ θα γίνει, στις 7μμ, όταν θα μαζευτούμε όλοι για να καταμετρηθούμε.

Που: Στο 'Αλσος Στρατού, στο Γουδή στην Αθήνα, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο γεμάτο στρουμφοεκπλήξεις

Ποιός: Εσύ! Μαζί με τους φίλους σου, και την οικογένεια σου. Μικροί και μεγάλοι θα ντυθούμε Στρουμφάκια για να συμβάλουμε και να σπάσουμε το Guinness World Records TM., σε μια συλλογική προσπάθεια που γίνεται ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο.

Τι πρέπει να κάνω; Πάρε μέρος τώρα για να προλάβεις. Μόνο 500 θα ντυθούν Στρουμφάκια. Αφού γραφτείς, θα έρθει η επιβεβαίωση της συμμετοχής σου στο email σου και το ειδικό εισιτήριο εισόδου με οδηγίες προετοιμασίας. Διάβασέ τες προσεκτικά και έλα κατάλληλα προετοιμασμένος. 

Και μην ξεχνάτε:

όσοι ντύνονται παίρνουν μια συλλεκτική αφίσα και ένα εισιτήριο για την avant-premiere!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Global Smurfs Day, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.GlobalSmurfsDay.gr

Η ταινία

 Τα Στρουμφάκια πραγματοποιούν το παρθενικό τρισδιάστατο ταξίδι τους στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσω μιας κωμωδίας για όλη την οικογένεια, η οποία αποτελεί συνδυασμό CGI animation και live action. Η ταινία παρουσιάζει την απεγνωσμένη προσπάθεια των μικροκαμωμένων μπλε πλασμάτων να γλιτώσουν από τα νύχια του κακού μάγου Δρακουμέλ, ο οποίος τα μισεί θανάσιμα, κάτι που, εντελώς αναπάντεχα, τα οδηγεί στη σημερινή Νέα Υόρκη, μέσα από ένα μυστικό πέρασμα στα βάθη του μαγεμένου τους δάσους. Εκεί, με τη βοήθεια ενός ζεύγους καλοπροαίρετων Νεοϋορκέζων, θα επιχειρήσουν να βρουν το δρόμο της επιστροφής για το στρουμφοχωριό τους, προτού ο απαίσιος Δρακουμέλ εντοπίσει τα ίχνη τους.

Στη σκηνοθεσία συναντάμε τον Ράτζα Γκόσνελ, στην παραγωγή τον Τζόρνταν Κέρνερ, ενώ το σενάριο που συνυπογράφουν οι Τζ. Ντέιβιντ Στεμ, Ντέιβιντ Ν. Γουάις, Τζέι Σέρικ και Ντέιβιντ Ρον, είναι εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες και τα comics του Peyo.   

Λίγα λόγια για τα Στρουμφάκια

Η ιστορία των Στρουμφ, τα οποία ξεπήδησαν από το πενάκι του Βέλγου κομίστα Peyo, ξεκινά το 1958, οπότε και εμφανίστηκαν τα πρώτα comics με τις περιπέτειές τους. Στην πάροδο των χρόνων τα Στρουμφάκια άρχισαν να εμφανίζονται πρώτα στη μικρή και εν συνεχεία στη μεγάλη οθόνη ως κινούμενα σχέδια, ενώ η ολοένα αυξανόμενη απήχησή τους στα παιδιά όλου του κόσμου, οδήγησε στο να στηθεί πάνω τους μια ολόκληρη βιομηχανία, η οποία περιλάμβανε από παιχνίδια κάθε είδους, φωτογραφικά άλμπουμ και ποικίλα διακοσμητικά αντικείμενα, μέχρι CD με τα τραγούδια τους, τα οποία, φυσικά, πούλησαν εκατομμύρια αντίτυπα. Μέχρι σήμερα περισσότερα από 3000 καταγεγραμμένα στρουμφο-προϊόντα έχουν βγει στο εμπόριο, ενώ καθημερινά η συνεχιζόμενη επιτυχία των Στρουμφ αποτελεί πηγή έμπνευσης για δεκάδες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο.

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Ελεύθερη Είσοδος

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

25/06/2011 - 16:00