Ζαχαροπλαστική για καλό σκοπό στο AVENUE

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν δυναμικά για το AVENUE αλλά και με ευαισθησία για τους συνανθρώπους μας. Επιπλέον, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υποστηρίζει, την Κυριακή 19-12-2014, που τα καταστήματά του θα είναι ανοιχτά (11.00-20.00), το AVENUE θα φιλοξενήσει την εκδήλωση για παιδιά «Γνωρίζω τη ζύμη, φτιάχνω μπισκοτάκια», στηρίζοντας τον Πανελλήνιο Σύλλογο πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down «Φροντίδα».

Με την ευγενική συνδρομή του City Unity College, ο Chef Πολυχρόνης Ανδρέας και οι συνεργάτες του, από τις 12:00 έως τις 14:00, θα υποδέχονται στο AVENUE τους μικρούς επισκέπτες, για να πλάσουν και να ψήσουν μπισκότα και άλλες δημιουργίες ζύμης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.Στο Εμπορικό Κέντρο για όλη την οικογένεια, οι εκπτώσεις φθάνουν ως 70% , δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του να προμηθευτούν όλα όσα επιθυμούν πιο εύκολα.

Στο άνετο και φιλόξενο περιβάλλον του AVENUE και με το πάντα δωρεάν parking για τους πελάτες του, η βόλτα για ψώνια και όχι μόνο, είναι πάντα μια ευχάριστη εμπειρία.

*Σύντομο Ιστορικό της «Φροντίδας»

 Ο Σύλλογος «Φροντίδα» είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down. Ιδρύθηκε το 2008 στον Πειραιά με σκοπό να προσφέρει κοινωφελές έργο στις οικογένειες που καταφεύγουν στην αναζήτηση βοήθειας λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν, με την ενεργοποίηση των ίδιων των γονιών των «παιδιών με ειδικές ικανότητες». Ο Σύλλογος «Φροντίδα» είναι αναγνωρισμένο ως φιλανθρωπικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Πιστοποιημένος από το Υπουργείο Υγείας και από το πρωτοδικείο με αριθ. 7483/2008, με ΦΕΚ. 1997/Β/2013 και εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την Νομαρχία Πειραιά.

Ο Σύλλογος «Φροντίδα» έχει «υιοθετήσει» 150 οικογένειες που αποτελούνται από 474 άτομα, από τα οποία 148 είναι «παιδιά με ειδικές δυνατότητες» (εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down) με χαμηλό βιοτικό επίπεδο που αγγίζει τα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης της ανθρώπινης ζωής. Για το λόγο αυτό ο σύλλογος καταβάλει προσπάθεια να ενισχύσει τις οικογένειες αυτές με τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης  τουλάχιστον δυο φορές το μήνα μέσα από το κοινωνικό παντοπωλείο της «Φροντίδας».

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

19/01/2014 - από τις 12:00 έως τις 14:00