Εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς στο δάσος του Κουβαρά

Με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, ο Κοινοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Άθλησης Κουβαρά διοργανώνει ολοήμερη πολιτιστική εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Ι.Ναού της Ευαγγελίστριας στο δάσος του Κουβαρά.
Η Εκδήλωση θα ανοίξει την αυλαία της με την παιδική θεατρική παράσταση του Γ.Νικητάκη «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΑΔΑΣΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ», θα ακολουθήσει παιδικό εργαστήριο κατασκευής Πρωτομαγιάτικων στεφάνων για τους μικρούς μαθητές του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, ενώ μαθητές του Γυμνασίου Κουβαρά θα απαγγείλουν ποιήματα και τραγούδια, αφιερωμένα στην γιορτή της Πρωτομαγιάς.

Παράλληλα θα υπάρξει Έκθεση με Τοπικά Παραδοσιακά φαγητά & γλυκίσματα, φτιαγμένα με μεράκι από τις γυναίκες του χωριού - μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων Κουβαρά, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από την χορευτική ομάδα ενηλίκων των προγραμμάτων ΝΕΛΕ Κουβαρά.

Το γλέντι και ο χορός, έτσι όπως παραδοσιακά γινότανε τα παλιότερα χρόνια, θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες με την συμμετοχή των συνταξιούχων του χωριού, στους οποίους άλλωστε αφιερώνεται αυτή η γιορτή!!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, μικρούς και μεγάλους, να φέρετε μαζί σας το κρασί και τον μεζέ σας, να ανταλλάξουμε ευχές για «καλό μήνα» και όλοι μαζί να «πιάσουμε» τον Μάη, δίνοντας ξεχωριστό τόνο στον εορτασμό της ημέρας!

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

01/05/2010 - 10:00