"Δόκτωρ Πορδαλός" στο Οξυγόνο

Διαδραστικό παιχνίδι με την ομάδα Gamecraft με αφορμή τη σειρά παιδικών βιβλίων του Jo Nesbo ΔΟΚΤΩΡ ΠΟΡΔΑΛΟΣ

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2310 260085 ή στο e-mail info@oxygono-metaixmio.gr (σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του κηδεμόνα του παιδιού).

Στο παιχνίδι μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας από 9 ετών.


Διάρκεια: 1,5 ώρα


Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 35 παιδιά)


Αντί εισιτηρίου, απαιτείται η αγορά ενός τίτλου της σειράς Δόκτωρ Πορδαλός κατά την είσοδο στην εκδήλωση.
 
Η Gamecraft είναι μια ομάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο του σχεδιασμού και της υλοποίησης πρωτότυπων εκδηλώσεων, βασισμένων σε μοντέρνες και ενδιαφέρουσες τεχνικές, όπως τα ζωντανά παιχνίδια ρόλων (L.A.R.P – Live Action Role Playing), τα παιχνίδια εναλλακτικής πραγματικότητας (A.R.G – Alternate Reality Games) και τα διαδραστικά παιχνίδια σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο. Επίσης συμμετέχει σε εκδόσεις σχετικού αντικειμένου.
 
Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2009, έχοντας προλάβει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να παρουσιάσει δείγματα δουλειάς σε μουσεία και χώρους εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος. Τα στελέχη της ειδικεύονται στα παιχνίδια ρόλων, καθώς αποτελούν ιδρυτικά μέλη συλλόγων παιχνιδιών φαντασίας, έχουν σχετικές ειδικότητες ή κατάρτιση (μουσειοπαιδαγωγοί, φοιτητές σχολών θεάτρου, διοργανωτές εκδηλώσεων, πολιτιστικοί διαχειριστές κ.λπ.).

info box

Για ηλικίες από: 

9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Αντί εισιτηρίου, απαιτείται η αγορά ενός τίτλου της σειράς Δόκτωρ Πορδαλός κατά την είσοδο στην εκδήλωση.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/06/2013 - 12:30