Δωρεάν εκδηλώσεων για μικρούς με τίτλο "Αν όλα τα παιδιά της γης πιάναν γερά τα χέρια"

Η Λαϊκή Επιτροπή Ν. Ιωνίας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης», αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη περίοδο που περνούν τα μικρά παιδιά και τα νέα ζευγάρια και στο επίπεδο του πολιτισμού, της ψυχαγωγίας και του δημιουργικού ελεύθερου χρόνου, πήραμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε ένα πρόγραμμα ανοιχτών και δωρεάν πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Όλα τα παιδιά ανεξάρτητα από το χρώμα τους, το φύλο και τη χώρα καταγωγής τους, έχουν τις ίδιες ανάγκες και τα ίδια δικαιώματα, στη μόρφωση, την υγεία, τον πολιτισμό και τον ελεύθερο χρόνο. Ζουν μέσα στις ίδιες στερήσεις που τους επιβάλλει η σημερινή άδικη κοινωνία.

Στόχος μας είναι όλα τα παιδιά, Ελληνόπουλα και παιδιά μεταναστών, τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών να βρουν χώρο ψυχαγωγίας, δημιουργίας, έκφρασης και μέσα απ’ όλα αυτά κοινωνικοποίησης σε δραστηριότητες διαφορετικές που θα τα φέρουν σε επαφή με τη λαϊκή παράδοση, τέχνη και τον πολιτισμό, απέναντι στην υποκουλτούρα που μας βομβαρδίζει.

Συνεχίζουμε τις επιτυχημένες εκδηλώσεις μας για τους επόμενους μήνες:

Κυριακή 27/1
11:00 Παιδαγωγικά παιχνίδια
12:00 Θεατρική παράσταση: «Τα μαγικά μαξιλάρια»

Κυριακή 17/2
11:00 Παιδαγωγικά παιχνίδια
12:00 Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού: «Η χώρα με τους παράξενους ανθρώπους»

Κυριακή 10/3
11:00 Κατασκευή χαρταετού
12:00 Αποκριάτικο πάρτυ – Γαϊτανάκι

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό κέντρο(ΚΕΠ) Πατριάρχου Ιωακείμ 4 δίπλα στο σταθμό του ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας.

Είσοδος Ελεύθερη!!!

 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

17/03/2013 - 11:00